Svi gradovi
Da li želiš da vidiš ponude za:

Svi gradovi

Svi gradovi

Beograd Novi Sad Drugi grad
Da li želiš da vidiš ponude za
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

Zajedničkim snagama činimo dobra dela

Ljudska dobrota, empatija i humanost nikada ne izlaze iz mode i nešto je ka čemu bi svi trebalo da težimo. Da izmamiš nekome osmeh na lice nije potrebno puno, dovoljna je lepa reč, ali, nažalost, ima onih kojima je, pored sitnica i malih znakova pažnje, potrebno mnogo više.


Ideja da pomažemo drugima došla je kao potreba da brinemo o okruženju i obratimo pažnju na one koji nisu obasjani svetlima reflektora, a zaslužuju i potrebno im je mnogo više nego što mi, kao ljudi, možemo da im damo. Počeli smo sa razvijanjem te ideje i, danas, nakon nekoliko meseci uspešnog rada, dolazimo do realizacije naše zamisli. Ovo naravno ne bi bilo moguće bez naše najveće podrške, a to su hiljade naših zadovoljnih i redovnih korisnika. Vaš doprinos je nemerljiv samim tim što ste tu, a u ovoj aktivaciji ste direktno učestvovali svakom svojom kupovinom. Pored vas, želimo da iskažemo veliku zahvalnost i našem partneru Free Ton, koji je prepoznao našu ideju i potrudio se da je nesebično podrži i pomogne.

Razmišljajući o tome da u ovu aktivaciju uključimo različite sfere, odlučili smo da od svake kupovine 5 din bude donirano u neku tri različite humanitarne organizacije. Odabrali smo organizaciju Sjajna Zvezdica - udruženje za pomoć samohranim roditeljima, organizaciju Zvončica - udruženje roditelja dece obolele od malignih bolesti i organizaciju Orca - udruženje za poštovanje i brigu o životinjama. Prilikom svake kupovine korisnici su imali mogućnost da odaberu kome žele da doniraju i na osnovu evaluacije dosadašnjih kupovina, došli smo do rezultata da je organizacija Zvončica na prvom mestu sa 75%, organizacija Orca sa 15% i organizacija Sjajna Zvezdica sa 10% glasova.


Nakon sumiranja rezultata smo kontaktirali navedene organizacije i, nažalost, došli do saznanja da je organizacija Sjajna Zvezdica prestaje sa radom i nije zainteresovana za projektno finansiranje. Na osnovu toga smo odlučili da prikupljena sredstva doniramo dvema preostalim organizacijama, Zvončici i Orca, i rasporedimo ih na osnovu odabira naših korisnika. 

Ovo je samo početak onoga što ćemo tek postići udruženim snagama! Želimo da vas obavestimo da smo prezadovoljni vašim odzivom i veoma srećni što u ime svih nas možemo da pomognemo nekome kome je to zaista potrebno. Hvala našem partneru FreeTon.org na želji da se ova naša zamisao ostvari i da zajedno sa nama gradi nešto pozitivno.

Tu smo da podržimo jedni druge i zajedno činimo dobra dela!