Svi gradovi
Da li želiš da vidiš ponude za:

Svi gradovi

Svi gradovi

Beograd Novi Sad Drugi grad
Da li želiš da vidiš ponude za
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

Dečija oprema i Igračke

Uskoro ističe
3D ime po izboru uz doplatu već od 690 dinara!
Kratki opis
Partner: 3D Art Reklame
- +
Stavi u korpu Već je u korpi
Kupi Odmah
"

Svi roditelji su svesni koliko novca “ide” deci. Dete raste, potrebne su mu druge igračke, nova odeća i obuća. Sve je to nezaobilazno u odrastanju. Popusti.rs vam nude popuste na dečije proizvode – nema potrebe da svom detetu uskraćujete bilo šta, uštedimo na tome zajedno!

Pomoću naših kupona i ponuda možete obradovati svoje mališane svakog dana, a vaša nagrada će biti njihov osmeh i iskreno radovanje!

Deca znaju uživati u sitnicama. Nova igračka će izazvati oduševljenje i osmeh. U našoj nadležnosti je da te osmehe izazivamo, ako ne svakog dana, onda češće nego inače! Zahvaljujući našim kuponima i popustima možete kupiti jeftine proizvode za bebe i uštedeti za neku drugu korisnu kupovinu. Deci se menjaju interesovanja, a nije svaki roditelj u mogućnosti da isprati svaku promenu i svaku akuelnost u svetu igračaka. Zato vam mi nudimo desetine novih proizvoda svakog dana sa popustom i do 90%!

Srećna deca su ključ porodične sreće! Ne propustite priliku da svom detetu date radost, a istovremeno sebi priuštite pravi užitak!

"
×
Filter po parametrima
Grad
?
Odaberi za koji grad želiš da vidiš ponude
Partner
?
Uneti naziv partnera
Istaknuto
?
Odaberi grupu ponuda koje želiš da vidiš
Novosti
Sve novosti
16 June 2022
16 June 2022
Naša korisnička podrška će odgovoriti na svako pitanje u vezi ponuda.