Svi gradovi
Da li želiš da vidiš ponude za:

Svi gradovi

Svi gradovi

Beograd Novi Sad Drugi grad
Da li želiš da vidiš ponude za
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

Donacija u lekovima Udruženju Zvončica od strane FreeTon-a i sajta popusti.rs

Zavisiti od drugoga nikada nije bilo prijatno i jednostavno. Još je gore u situaciji kada se boriš za svoj ili život nekoga bližnjeg. Nažalost, sistem u kome živimo nas često podseti na to da jedni bez drugih ne smemo i ne možemo.


Zdravlje dece se sve više dovodi u pitanje i, nažalost, sve je više negativnih odgovora. Pojava malignih bolesti kod dece je češća nego ikada. Lečenje je skupo, kapaciteti su mali, a roditelji i deca ograničeni u pogledu vremena i novca.

Naša želja je da pomogemo svakom detetu na ovom svetu, ali, nažalost, nismo svemoćni. U dogovoru sa Udruženjem Zvončica, koje pomaže roditeljima dece obolele od malignih bolesti, uspeli smo da jednom dečaku koji je u post transolantacionom periodu obezbedimo tromesečnu terapiju lekom Flazak. Ovaj lek nije obuhvaćen zdravstvenim osiguranjem, a kako roditelji nisu u finansijskoj mogućnosti da ga sami kupe, neizmerno nam je drago što smo imali priliku da roditeljima dečaka olakšamo svakodnevnicu i jednom mladom životu obezbedimo bezbrižan oporavak nakon transplatacije koštane srži.

Ovo za nas nije puno, ali ovoj porodici znači sve! Veliku zahvalnost iskazujemo našem partneru FreeTon.org i našim vernim korisnicima, koji su kupovinom na našem sajtu obezbedili da deo sredstava ide upravo u ovakve svrhe! Ukupna cena leka za tromesečnu terapiju je 28.105 din.

Zajedno smo jači!