Svi gradovi
Da li želiš da vidiš ponude za:

Svi gradovi

Svi gradovi

Beograd Novi Sad Drugi grad
Da li želiš da vidiš ponude za
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

Par koraka do savršenog izgleda

U prirodi svake žene je da se sređuje i ulepšava i to ne zbog muškaraca ili drugih žena, već zbog sebe. Pojam ulepšavanja ne znači isto za svaku ženu, te stoga, ne koriste sve iste metode. Ima žena koje vole prirodan izgled i na tome rade kroz redovnu negu, tretmane lica i održavanje lične higijene. Dok, sa druge strane, postoje one koji bi popravile nešto na sebi, dodale, uklonile, pa neretko posežu za sitnim ili krupnim intervencijama na svom licu ili telu.


Savremena kozmetologija je napredovala do tih mera da danas u ponudi imamo širok spektar tretmana i drugih metoda koji "rade za nas" i omogućavaju nam da blistamo u svakom trenutku. Lepota je danas dostupnija nego ikada i otuda potreba žena da izgledaju što bolje. Danas želimo da se osvrnemo na nekoliko tretmana koji su veoma popularni i koji će ti pomoći da svoj izgled dovedeš do savršenstva.

Trajna šminka je postala veoma tražena u poslednjih nekoliko godina. Kako živimo u brzom vremenu i puni smo svakodnevnih obaveza, trajna šminka je tu da nam osetno smanji vreme koje nam je potrebno za sređivanje i da nam obezbedi svež i lep izgled u svakom trenutku. Nanošenje maskare nekada ume da oduzme puno vremena, a i da "pođe po zlu" kada se umažemo prilikom nanošenja. Najbolji način da se izbegnu ovakve situacije je nadogradnja trepavica. Ova tehnika je apsolutni hit u svetu estetike i pruža ti mogućnost da u svakom trenutku imaš zavodljiv pogled koji obara sa nogu! Ukoliko voliš prirodniji izgled trepavica, onda ti preporučujemo metodu 1 na 1, a ukoliko si više za dramatičniji izgled, onda obavezno isprobaj 5D svilene trepavice, koje obožavaju žene širom sveta.

Kad smo već kod regije očiju, neizostavno je spomenuti metode trajne šminke obrva. Jedna od prvih metoda koja se pojavila na tržištu jeste japansko iscrtavanje obrva. Ova metoda se radi tako što se nakon crtanja šablona prave mini urezi u obliku dlačica. Nakon japanske metode, pojavila se metoda microblading kojom se popunjavaju praznine u obrvi korišćenjem specijalnih oštrica kojima se unosi pigment za tetoviranje i koje imitiraju oblik i položaj prirodne dlake. Najnovija metoda jesu puder obrve, odnosno savršeno senčene obrve, koje izgledaju gušće, punije i negovanije. Ukoliko si ipak od onih žena koje imaju prirodno guste i pune obrve, ali nisi zadovoljna njihovim oblikom, onda je za tebe metoda brow lift. Tretman se odnosi na lifting i bojenje dlačica hipoalergenim serumom i oblikovanje dlačica obrva kako bi one ostale u željenom obliku.

I pored redovne nege lica, znaci starenja, nažalost, ipak krenu da se pojavljuju u određenoj dobi. Najčešće se pojavljuju bore i one su neizostavne u ovom procesu. Ima žena koje se ne stide svojih bora i ponosno ih nose, ali ima i onih koje bi rado da ih uklone. Jedna od najefikasnijih metoda za rešavanje ovog problema je punjenje bora hijaluronskim filerima. Ova metoda je potpuno bezbolna i sastoji se od invazivnog apliciranja filera u željenu regiju. Jedna je od najpopularnijih anti age procedura kojom se postiže izgled sjajne, negovane i glatke kože.

Hijaluronski fileri se mogu koristiti i za druge regije na licu, a jedna od najtraženijih je regija usana. Pune i zavodljive usne su san svake žene, pa, one koje nisu zadovoljne njihovom veličinom ili oblikom, mogu to ispraviti u samo par minuta. Punjenje usana hijaluronskim filerima je jedna od najpopulanijih metoda za ulepšavanje koja daje instant rezultate.

Kada je reč o regiji usana, ne smemo zaobići i ono što prvo primetimo na drugome, a to je osmeh. Pored redovne oralne higijene, koja je neophodna za savršen osmeh, ono što ti može doprineti jeste i izbeljivanje zuba. Izbeljivanje je najbolje raditi u stomatološkoj ordinaciji, od strane iskusnog stomatologa. Izbeljivanjem se postiže eliminisanje svih mrlja i diskoloracija sa površine zuba i naravno, boja tvojih zuba postaje svetlija za 2-5 nijansi. A da ti osmeh bude još sjajniji, isprobaj ugradnju zubnog cirkona. Ovo je totalni hit u dentalnoj estetici, a učiniće da tvoj osmeh obara s nogu!

Nadamo se da smo ti makar malo pomogli i dali ti ideju na koji način možeš da poboljšaš svoj izgled i podigneš svoje samopouzdanje. Ovo su idealne metode kojima ćeš doći do savršenog izgleda, ali želimo da naglasimo da je i pored toga jako važno da vodiš računa o ishrani, nezi kože, da brineš o zdravlju zuba i da tvoja lepota isijava iznutra. Javi nam utiske o tretmanima koje isprobaš!