Svi gradovi
Da li želiš da vidiš ponude za:

Svi gradovi

Svi gradovi

Beograd Novi Sad Drugi grad
Da li želiš da vidiš ponude za
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

FreeTon i popusti.rs humanitarna donacija organizaciji Orca

Teme očuvanja životne sredine i briga o životinjama su teme koje poslednjih godina sve više dobijaju na značaju. Zemlje u razvoju se susreću sa velikim problemima kada je ova oblast u pitanju, pa je sve veća potreba da se o tim problemima govori i da se podigne svest kod ljudi o njihovom značaju.


Jedna od organizacija koja se preko 20 godina aktivno bavi pružanjem podrške građanima da brinu o životinjama i prirodi, tako što pruža informacije, savete i pravnu podršku građanima da ostvare svoja prava, reše problem koji imaju u vezi sa dobrobiti životinja i zaštitom prirode i pokrenu nove inicijative usmerene ka boljoj zaštiti životinja i prirode, odnosno boljem kvalitetu života građana jeste Orca. Mi smo prepoznali njihov kvalitet i želju da unaprede društvo i podignu svest o važnim pitanjima koja se tiču svih nas i želeli smo da doprinesemo njihovom radu. Civilnoj organizaciji Orca smo donirali dva laptop računara u vrednosti od 187.891 din. Apple MacBook Air i Dell laptop će služiti članovima i volonterima organizacije za obavljanje istraživačkih, obrazovnih i drugih aktivnosti iz oblasti očuvanja životne sredine i brige o životinjama.

Ova humanitarna akcija je sprovedena u saradnji sa našim partnerom FreeTon.org, koji se, zajedno sa nama, potrudio da doprinese radu organizacije Orca. Članovi tima Orca su veoma zahvalni na donaciji, a o istoj su rekli: "Veliko hvala Grupovina doo. i Freeton.org što ste prepoznali i podržali rad ORCA kroz donaciju dva laptop kompjutera. Vaša donacija biće značajna podrška našem radu na zaštiti životinja i prirode u Srbiji. Laptop kompjutere koristiće naši članovi, saradnici i volonteri za obavljanje istraživačkih, obrazovnih i drugih važnih aktivnosti kojima ćemo zajedno doprineti boljoj budućnosti za životinje i ljude."

Zajedno činimo velika dela!


Fotografije