Svi gradovi
Da li želiš da vidiš ponude za:

Svi gradovi

Svi gradovi

Beograd Novi Sad Drugi grad
Da li želiš da vidiš ponude za
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

Zdravlje i Fitnes

-50%
Uskoro ističe
 Vaga za merenje - Eger pametna telesna vaga!
Kratki opis
Partner: Eger Technology
- +
Stavi u korpu Već je u korpi
Kupi Odmah
"

Pitajte neku osobu šta joj je najdragocenije i u većini slučajeva odgovor će biti – zdravlje. Raznovrsni zdravstveni proizvodi nam pomažu da se pobrinemo za svoje zdravlje, a snižene cene tih proizvoda možete pronaću upravo na Popusti.rs. Morate voditi računa o svom fizičkom i mentalnom zdravlju u bilo kom uzrastu, jer bolesti ne nestaju same!

Savremeni razvoj medicine, kozmetologije, dijetetike i drugih srodnih nauka doveo je do stvaranja mnogih uredjaja i pomagala koji nam pomažu da održavamo dobru formu i kod kuće. Cene tih proizvoda su prilično visoke, ali sa našim kuponima oni postaju pristupačni svima.

Zahvaljujući promocijama i rasprodajama koje vrše naši partneri, možete naručiti zdravstvene proizvode sa popustom i da postanete “lekar” kod kuće. Brinemo o zdravlju naših korisnika i zato zajedno sa našim partnerima nudimo kupone za zdravstvene i fitnes proizvode.

Često se postavlja pitanje sertifikacije kada su u pitanju medicinski uredjaji. Naši partneri poseduju sva potrebna dokumenta koja potvrdjuju kvalitet ponudjenih proizvoda.

Nudimo vam desetine novih proizvoda svakog dana sa super popustima! Vodite računa o sebi i svom zdravlju, a uz naše ponude je to sada još jeftinije! 

"
×
Filter po parametrima
Grad
?
Odaberi za koji grad želiš da vidiš ponude
Partner
?
Uneti naziv partnera
Istaknuto
?
Odaberi grupu ponuda koje želiš da vidiš
Novosti
Sve novosti
16 June 2022
16 June 2022
Naša korisnička podrška će odgovoriti na svako pitanje u vezi ponuda.