Svi gradovi
Da li želiš da vidiš ponude za:

Svi gradovi

Svi gradovi

Beograd Novi Sad Drugi grad
Da li želiš da vidiš ponude za
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

Šta Popusti nude?

Dobrodošli u svet sniženja, akcija i popusta!

Sajt Popusti.rs je mesto koje nudi informacije o svim aktuelnim popustima, akcijama i sniženjima na jednom mestu! Svakodnevno ćemo plasirati najnovije popuste u gradovima Srbije, a u tome nam i vi možete pomoći. Javit nam za akcije za koje ste čuli ili za koje znate.

      
Kuponi

U kategoriji Kuponi možete pronaći kupone koji vam obezbeđuju popust od 40% do 95% na razne usluge, poput zdravstvenih usluga, SPA tretmana, ulaznica za pozorišta i muzeje, mesečne članarine za razne sportove, salonske usluge, restorane, kurseve i sl.        

Putovanja

U kategoriji koja se odnosi na putovanja možete pronaći najpovoljnije ponude za najbolje svetske destinacije. U ponudi su aranžmani turističkih agencija za koje kupujete kupon na našem sajtu, a sniženu cenu aranžmana plaćate u agenciji. Pored turističkih agencija, tu su i ponude hotela širom Evrope, za koje ostvarujete popust kupovinom našeg kupona. Takodje, u ovu kategoriju smo uvrstili i First i Last Minute ponude, kako biste uvek imali priliku da najjeftinije otputujete.

Proizvodi

Kategorija Proizvodi obuhvata sve najzanimljivije proizvode koje smo pripremili za vas po cenama nižim nego na drugim mestima. Proizvodi se šalju na kućnu adresu i možete ih platiti pouzećem.

Katalozi

Kategorija Katalozi objedinjuje sve kataloge na jednom mestu. Kako bismo smanjili upotrebu papira i podržali zaštitu životne sredine, za vas smo pripremili online prezentaciju kataloga. Od sada možete biti u toku sa svim akcijskim cenama u gradu i online. Ovde možete naći kataloge sa akcijama i sniženjima za super markete, butike, prodavnice nameštaja i sl.

Akcije
U kategoriji Akcije plasiramo sva sniženja u prodavnicama u gradovima Srbije. Ovo je mesto na kome se može informisati svaki ljubitelj popusta o mogućnostima uštede i ostvarivanju akcijske cene.
Partneri
U kategoriji Partneri naći ćete spisak svih naših partnera sa kojima sarađujemo. Tu ćete pronaći sve informacije o njima i njihovoj delatnosti.
Blog
U kategoriji Blog možete pronaći zanimljive tekstove koje smo pripremili za vas. Tu su kulinarski recepti iz Katine kuhinje, predlozi za putovanja, kao i druge teme koje se odnose na jednostavan i ekonomičan način života uz popuste.