Svi gradovi
Da li želiš da vidiš ponude za:

Svi gradovi

Svi gradovi

Beograd Novi Sad Drugi grad
Da li želiš da vidiš ponude za
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

Pitanja i odgovori

Ovde smo izdvojili pitanja na koja ste najčešće tražili odgovore od nas. Verujemo da će vam ovi odgovori pomoći u nedoumicama koje imate prilikom korišćenja našeg sajta.

Vreme za koje ćete dobiti kupon zavisi od načina plaćanja. Najbrži način da dobijete kupon jeste kada plaćate platnom karticom ili PostFinom. Tada kupon dobijate za 20 minuta. Ukoliko plaćate e-bankingom, kupon Vam stiže u roku od 24h. Kada je plaćanje opštom uplatnicom u pitanju, vreme potrebno da se uplata evidentira je do dva radna dana.

Svoj termin kod pružaoca usluge, za koju ste kupili kupon, je neophodno unapred zakazati. Mi ne vršimo zakazivanje termina. To možete učiniti putem broja telefona koji dobijate na kuponu, u srednjoj koloni, pored ostalih podataka vezanih za partnera.

Evidencija kupona se vrši na osnovu ID i PinCode brojeva. Iz tog razloga kupon može da koristi i druga osoba, osim one koja je navedena kao korisnik kupona. 

Kupon morate obavezno odštampati kako bi on bio validan. To je neophodno uraditi iz razloga što se na njemu nalaze svi potrebi podaci, kako vama, kao korisnicima, tako i podaci koji su potrebni našim partnerima, kako bi utvrdili validnost samog kupona. 

Broj telefona, kao i ostale podatke naših partnera dobijate na kuponu. Oni se nalaze u srednjoj koloni, pored podataka o nazivu partnera, adresi, random vremenu i sl.

Lično preuzimanje kupona u našim prostorijama nije moguće. S obzirom da je u pitanju online prodaja, svoje kupone dobijate u online formi, na mailu i na svom nalogu na našem sajtu.

Mail sa uputstvima za uplatu stiže odmah nakon pravljenja rezervacije na sajtu. Nekada se desi da on stigne u neki drugi folder a da to nije Inbox. U tom slučaju je taj mail najlakše pronaći tako što ćete ukucati u pretrazi maila “rezervacija kupona”. 

Po evidentiranju uplate kupon stiže na vaš mail, kao i na vaš nalog na našem sajtu. Dešava se da kupon stigne u neki drugi folder osim Inboxa. Kako kupon ne biste tražili u svakom folderu posebno, savetujemo vam da ukucate u pretrazi maila “aktivan kupon”. U tom slučaju će se izlistati svi mailovi sa kuponima, bez obzira u kom folderu su stigli. Kupon sa profila možete preuzeti tako što ćete se ulogovati sa svojom mail adresom i lozinkom i preuzeti ga iz sekcije Moji kuponi. 

Ukoliko se dogodi da prilikom online plaćanja  vaš nalog ne prihvata poziv na broj, u tom slučaju možete upisati samo cifre, bez slovnog dela (PF). Ukoliko i tada imate problem da izvršite plaćanje, tada možete poslati nalog bez poziva na broj, a nakon toga obavestiti našu korisničku podršku o tome, kako bismo u najkraćem roku mogli da identifikujemo vašu uplatu i pošaljemo vam kupon.

PostFin je usluga plaćanja Pošte Srbije. Za uplatu kupona putem PostFina potreban vam je samo broj rezervacije, odnosno PF broj. Na osnovu tog broja se identifikuje vaša uplata. Ovo je jedan od najpraktičnijih načina plaćanja jer kupon stiže za 20 minuta nakon uplate.

Prilikom online plaćanja platnom karticom, jedan od obaveznih podataka koje je potrebno uneti je CVC kod. To je kod koji se nalazi na poledjini platne kartice i sastoji se od tri cifre.

Ova opcija je moguća ukoliko idete na opciju Stavi u korpu. Tada ćete moći da odaberete više različitih kupona, kao i količinu pojedinačnih kupona. Sve odabrane ponude će biti u vašoj korpi. Kada odaberete sve ponude koje želite, kliknete na korpu. Tada unosite svoje podatke, birate način plaćanja i kliknete Kupi kako biste napravili rezervaciju.

Plaćanje direktno kod ponudjača vam ne obezbedjuje popust. Cenu ponude sa popustom možete ostvariti isključivo uz kupljeni kupon i on je jedina garancija da ste ostvarili popust. 

Plaćanje karticom nije obavezno. Pored ovog načina plaćanja, postoje još tri: opšta uplatnica, PostFin i e-banking. Prilikom rezervacije kupon a putem opcije Kupi odmah, pojaviće se forma koja vam nudi plaćanje karticom. Ukoliko ne želite plaćanje karticom, kliknete na “x” i proverite svoj e-mail, na koji je već stigao mail sa potvrdom rezervacije i podacima za uplatu. Ukoliko kupujete iz korpe, u trećoj koloni imate mogućnost da odaberete način plaćanja pre same kupovine.

Plaćanje karticom je jedan od najpraktičnijih, najjednostavnijih i najbržih načina plaćanja. Kupovina naših kupona karticom se obavlja na sajtu banke. Naša banka provajder je Banka Intesa. Vaši podaci se prenose u kriptovanoj formi i potpuno su bezbedni i zaštićeni od zloupotrebe.

Kupone i proizvode možete platiti i pouzećem.

Na svakoj ponudi imate istaknutu cenu dostave, a negde je i dostva ukljucen au cenu. Proverite u polju Karakteristike.

Sve detalje za kupovinu određenog proizvoda možete pronaći na stranici tog konkretnog proizvoda.

Od jednog mora da se počne. Verujem da ćeš imati mogućnost da se sa pretpostavljenim stomatologom dogovoriš i koji zub bi to mogao biti. I onda se ide redom. Ponuda važi za sve zube u kompletnoj vilici. Ukoliko si vremenom vodio računa o svojim zubima i imaš ih što više na broju, onda ćeš ovu ponudu maksimalno iskoristiti. Uživaj u tvom blistavom, osveženom osmehu!

Ne bismo da zvučimo patriotski, ali može se reći da naš reformator srpskog jezika, čuveni Vuk Stefanović Kradžić sa svojom krilaticom "Piši kao što govoriš, čitaj kao što je napisano!" povremeno nalazi primenu i u jezicima drugih govornih područja. Tako da u ovom slučaju POSTFIN čitamo i izgovaramo baš tako - postfin. *PostFin je usluga plaćanja Pošte Srbije. Za uplatu kupona putem PostFina potreban ti je samo broj rezervacije, odnosno PF broj. Na osnovu tog broja se identifikuje tvoja uplata. Ovo je jedan od najpraktičnijih načina plaćanja, jer kupon stiže za 20 minuta nakon uplate. Dakle, da, možeš platiti postfinom.

Polako, veoma je izvesno da će troškovi koje iziskuju dve bebe istovremeno vremenom biti zaista poprilični, kao i količina sreće koju će ti te dve bebe doneti u život. Konkretno, kod ovog ultrazvučnog pregleda, još uvek možeš uštedeti. Plaćaš samo jedan iznos. A dodatnu uštedu ostvaruješ kuponom za popust na našem sajtu. Neka ti je sa srećom! Uživaj!

Biće da si veoma gladan!? Rogaška SlaTina se ponosi svojom bogatom turističkom ponudom i dugi niz godina privlači posetioce svojom kvalitetnim mineralnim vodama koje tu izviru. Nismo za sad čuli, ali zasigurno u ponudi imaju i kvalitetne vrste slanine, kao i druge specijalitete kojim se možeš počastiti dok uživaš u ostalim blagodetima ovog regiona. Do tada, svoje apetite možeš zadovoljiti nekom od mnogobrojnih ponuda sa našeg sajta iz kategorije Hrana.

Ništa nije i neće biti isto kao juče, a naročito ne kao pre 14 godina. Vreme neumoljivo ostavlja tragove i sve dok ne bude nekih revulucionarnih izuma u vidu mogućnosti da vratimo vreme unazad, moraćemo da se zadovoljimo postojećim rešenjima.
Konkretno za Vaš problem - korekcija aparatom Jett plasma je najbolje rešenje. Ovaj tretman se tretira kao nehiruški lifting kapaka, jer u tom predelu daje revolucionarnih rezultat. I donji i gornji kapci su jedni od najvećih pokazatelja starosti i umora. Višak kože i sitne bore u ovom predelu dodaće vam uvek par godina koje čak ni šminka neće moći da pokrije. Nakon tretmana ćelija postaje ponovo hidrirana, a koža zategnuta, bore i višak kože nestaju. Do nekih novih vesti i rešenja, pozdrav!

Niste pronašli odgovor na svoje pitanje?
Kontaktirajte nas sa kako bismo vam pomogli u nalaženju najboljeg rešenja.
Pošalji pitanje