Svi gradovi
Da li želiš da vidiš ponude za:

Svi gradovi

Svi gradovi

Beograd Novi Sad Drugi grad
Da li želiš da vidiš ponude za
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

Team building u Sportskoj high-tech bazi u Bečeju

Vikend iza nas je obeležio team building koji smo organizovali u saradnji sa sportskom bazom HSB koja se nalazi u Bečeju. Kao što ste već mogli da vidite na našem sajtu, HSB je naš partner, pa je s toga bio pravi trenutak da ih posetimo i uživamo u njihovim programima.


High-tech sportska baza pruža širok asortiman individualnih i grupnih programa. U svojoj ponudi imaju programe na otvorenom, u zatvorenom i na vodi. Neki od najpopularnijih su vožnja segveja, borba mehurima, vožnja SUP daske, spead boat, escape room, Beer Bike i mnogi drugi. Njihovi programi su idealni za vikend druženje sa porodicom i prijateljima, proslavu rođendana, organizovanje team buildinga, ali i za sve one koji žele da uživaju u adrenalinu i zabavi na malo drugačiji način. HSB programi su namenjeni za sve generacije, sportiste, rekreativce, hedoniste, avanturiste i za sve one koji žele da isprobaju nešto novo.

U subotu ujutru smo se uputili put Bečeja i tokom vožnje uživali u predivnim vojvođanskim pejzažima. Bečej je od Beograda udaljen sat i po vremena vožnje, tako da je idealan za organizovanje jednodnevnog izleta. Bečej je grad na Tisi, koji ima jako lepo uređen gradski trg, koji krase dve velelepne crkve - jedna pravoslavna i jedna katolička. Na trgu se nalaze i fontana, klupice za odmor i nekoliko kafića. Mi smo odabrali jedan od njih za jutarnju kafu. Kako smo želeli da imamo aktivan i ispunjen dan, odlučili smo se za tri HSB programa. Odmah pored kafića se nalazi poligon HSB-a, na kome smo vežbali vožnju segveja. Na prvu je delovalo komplikovano, ali uz pomoć iskusnog trenera HSB-a smo veoma brzo svi savladali pravila i krenuli u vožnju po gradu. Uputili smo se ka Tisi i Goranskom parku, gde smo se vozili i usput uživali u predivnoj prirodi. Obišli smo nekoliko znamenitosti u tom delu grada i nastavili nazad sa vožnjom do poligona.

Ono što nas je čekalo nakon vožnje segveja bilo je pravo uživanje za sve nas. Vratili smo se opet na Tisu i ukrcali se na gliser. Narednih sat vremena smo uživali u prirodnim lepotama reke, družili se, hranili labudove, slikali se. Vozili smo se do Novog Bečeja i imali smo predivan pogled na grad sa reke. Spead boat je jedan od najpopularnijih HSB programa koji je idealan za druženje sa prijateljima ili uživanje u dvoje u svim lepotama Tise i njene okoline.

Kako doći u Vojvodinu a ne isprobati lokalne specijalitete? Bečej i okolina su poznati po dobrom mađarskom gulašu, pa je on, naravno i bio na meniju tog dana. Nakon vožnje gliserom smo se uputili u restoran i uživali u ukusnom goveđem gulašu sa domaćim rezancima. A, za dezert smo prošetali do obližnje poslastičarnice na savršene kolače, torte i sladoled. Preporuka od nas za svakoga koga put navede u Bečej!

Period nakon ručka i šetnje bio je rezervisan za treći i najuzbudljiviji HSB program. U pitanju je Escape Room igra Nemoguća misija. Igra se dešava u zatvorenom prostoru u napuštenoj gradskoj štampariji. Igra je osmišljena po motivima filma sa Tom Kruzom i cilj je da se pronađu i dekativiraju tri plutonijumske bombe. Ovo se može rešiti samo zajedničkim radom cele grupe, a prohodnost i rešavanje zadataka otežavaju laseri. Ovo je bilo neverovatno iskustvo za sve nas, uživali smo rešavajući zadatke i uspeli smo da "spasimo svet" za manje od predviđenog vremena. Bravo za nas!

Po završetku igre seli smo da, uz kafu i sok, sumiramo utiske i da se podsetimo svih aktivnosti koje smo imali u toku dana. Bili smo jako zadovoljni celom organizacijom HSB tima i programima i veoma smo im zahvalni što su nas ugostili i omogućili nam da isprobamo makar jedan mali deo njihove ponude. Ovo znači samo jedno - doći ćemo ponovo!


Fotografije