Svi gradovi
Da li želiš da vidiš ponude za:

Svi gradovi

Svi gradovi

Beograd Novi Sad Drugi grad
Da li želiš da vidiš ponude za
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

Kako sam u Beogradu proveo najboljih 60 minuta ikada

Putovali smo za Beograd iz Subotice. Išli smo da posetimo brata od tetke. Nismo imali mnogo vremena, jer smo došli na par dana. Obišli smo Kalemegdan, Adu, tržne centre. Bilo je lepo. Ostao nam je bio još jedan dan, pre povratka u naš grad.


Dan pred polazak, na svom telefonu sam igrao jednu igru. Igra je bila dobra, ali nešto nisam uživao. Igrao sam je kratko pre doručka. Igra se svodila na rešavanje zagonetki i misterija. Brat mi je prišao i pitao me je šta to radim, zašto igram na telefonu kada možemo uživo da igramo. Pitao sam ga: “Kako misliš uživo?”, a on se nasmejao i pitao me da li sam ikada čuo za Escape Room. Iskreno, nisam. Rekao mi je da je to igra rešavanja misterija i zagonetki, uživo, u sobi i da toga ima ovde u Beogradu na nekoliko lokacija. On je igrao sa drugarima pre par meseci i mnogo mu se svidelo. Predložio mi je da igramo pre nego što se vratim i ja sam, naravno, pristao. Rezervisali smo termin, iako je bilo jako teško, zbog gužve. Bilo nas je četvoro i iskoristili smo akciju, pa smo termin platili sa popustom.

Kada smo ušli u Escape Room, imao sam čudan osećaj i bio sam jako uzbuđen. Ušli smo u sobu i vreme je krenulo. Igra traje 60 minuta i za to vreme se rešavaju zagonetke i pronalaze detalji koji bi trebalo da pomognu ekipi da završi igru i izađe iz sobe. Nećete verovati koliko smo svi bili euforični i koliko je bilo zanimljivo. Imao sam osećaj kao da sam Sherlok Holmes. Ne mogu da opišem koliko je bolje nego igra koju sam igrao preko telefona. Brat, koji je pre par meseci bio u Escape Room-u, igrao je sa istim uzbuđenjem kao kada je igrao prvi put. Osećao se kao da je pobedio na nekom takmičenju. Svi smo bili oduševljeni. I pored teških prepreka i dugog razmišljanja, uspeli smo da pobedimo i izađemo. Igru smo završili za 58 minuta i kada smo izašli pomislio sam najbolje iskorišćenih sat vremena ove godine, a možda i ikada.

Escape Room je bilo nešto novo za mene. Imali smo puno sreće što je neko otkazao svoj termin, pa smo mi to iskoristili da zakažemo svoj. A pored toga smo imali i popust. Popust se nalazi na linku i ostvaruje se kupovinom kupona. Sledeće godine kada dođem ponovo kod brata, obavezno ću otići još jednom u Escape Room. Probajte i vi, sigurno će vam se svideti, kao što je i meni.

Savet: Rezervišite na vreme i provedite 60 minuta u zabavnoj i uzbudljivoj igri sa svojim prijateljima. Ko zna, možda i vama to bude najboljih 60 minuta.