Svi gradovi
Da li želiš da vidiš ponude za:

Svi gradovi

Svi gradovi

Beograd Novi Sad Drugi grad
Da li želiš da vidiš ponude za
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

Avanturistička zabava za sve generacije

Čovek je deo prirode, iako ponekad izgubi svest o tome. Tokom provođenja vremena u prirodi, kod dece, a i odraslih, se razvija ekološka svest i odgovornost prema životnoj sredini. Svež vazduh i fizička aktivnost doprinose boljem opštem zdravlju, tako da je priroda idealna za štenju, trčanje, ali pak i za ležanje na travi i uživanje u njenim lepotama.



Postoji bezbroj aktivnosti koje možeš raditi u prirodi, bilo da si sportski tip ili hedonista koji želi da se opusti i uživa. Organizovanje piknika sa prijateljima ili porodicom je odličan način da svoje slobodno vreme iskoristiš sa dragim ljudima i zaboraviš na svakodnevne obaveze. Piknik je uvek praćen nekom rekreacijom, pa ti predlažemo badminton ili odbojku.

Ako si od onih ljudi koji vole životinje, jahanje konja će za tebe biti pravi užitak! Ukoliko si početnik, možeš direktno da upoznaš životinju i testiraš snagu sedeći u sedlu, ali ako si iskusniji jahač, možeš da doživiš euforiju jašući konja punom brzinom. Jahanje u dobrom društvu razlog je da se organizuju mala prijateljska takmičenja, zato zakaži svoj čas jahanja na beogradskom hipodromu!

Ako su ti uobičajeni načini zabave pomalo dosadili, vreme je da isprobaš nešto sasvim drugačije. U Bečeju je otvorena sportska baza koja u svojoj ponudi ima pregršt individualnih i grupnih programa. Sve što je potrebno da uradiš je da okupiš svoje društvo, organizuješ put i obećaš im nezaboravan provod. Korisnicima su na raspolaganju vožnje e-kosterom, segvejom, e-bikeom, borba laserima, beer bike, borba mehurima i još mnogo toga. Ovo je idealna prilika da začiniš svoje slobodno vreme i uživaš u lepotama Vojvodine - a mi smo ti za to obezbedili 10% popusta!

Aktivnost koja poslednjih godina okuplja sve veći broj zaljubljenika u reku i planinu, jeste rafting. Rafting je idealan za stapanje sa prirodom, beg od svakodnevnice i potpuno prepuštanje svim čarima druženja u takvom ambijentu. Kanjon Tare je najpopularniji za ovaj vid zabave, jer je jedan od najvećih i najlepših u Evropi. Rafting vode obučeni i iskusni vodiči, koji će učiniti sve da doživiš nesvakidašnju avanturu. Jedan od vodećih kampova je Highlander, koji već 21 godinu organizuje rafting ture. Pakuj kofer i obezbedi sebi popust na dva noćenja i rafting!

Sada više nemaš izgovora za zapostavljanje svog društvenog života, jer smo se potrudili da ti pomognemo i obezbedimo ti super ideje za aktivnosti u prirodi. Već ovog vikenda iskoristi neki predlog i javi utiske!