Svi gradovi
Da li želiš da vidiš ponude za:

Svi gradovi

Svi gradovi

Beograd Novi Sad Drugi grad
Da li želiš da vidiš ponude za
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

10 stvari bez kojih ne možete na letovanje

Leto je počelo i odlučili smo da napravimo spisak predmeta koji bi trebalo da budu u svačijem koferu! Promena vremena nije strašna i lako možete sa ovog spiska odabrati pravu odeću za bilo koju vrstu odmora!


Kupaći kostim

Ako ste ovog leta dobili godišnji odmor na poslu i planirate putovanje na more, kupaći kostim je neophodan. Lokalna jezera su takodje super za kupanje, a i izlet u prirodu sa prijateljima je super prilika da dobijete preplanuli ten! Za one koji nisu imali vremena da smršaju do leta, modni dizajneri su smislili novu siluetu – jednodelni kupaći u kojem ćete izgledati odlično! 

Patike

Aktivne devojke biraju patike. One su najbolja obuća za putovanja biciklom, šetnju u prirodi ili gradu. Bele patike koje se mogu kombinovati za čarapama u boji su ponovo u modi! Istina, ova opcija je super samo za one sa dugim nogama, složićete se. Ukoliko ste nižeg rasta, naš predlog su kratke čarape koje se neće videti.

Jednobojne majice

Svaki kofer uvek mora da ima jednostavnu belu majicu koja se može nostiti uz svaku kombinaciju, a može se i ukrasiti sa nekim zanimljivim nakitom. Teško je pronaći odgovarajuću majicu – ili su rukavi neudobni ili je previse otvorena. Vi ste imali sreće da kupite majicu koja vam odgovara? Zapamtite prodavnicu i nastavite da kupujete tamo. Naš savet su pamučne majice, bez poliestera.

Suknja srednje dužine

Voliš mini suknje ili one malo dužeg kroja? Duge suknje su ove sezone must have! Na vama je da izaberete ono što vam bolje stoji. Preporučujemo da dužinu birate u skladu sa svojom visinom jer suknja ne bi trebalo da bude do pola nogu.

Japanke

Da li vam se svidja kada stopalo “diše”? Japanke su hit ove, kao i svake sezone. Uvek možete eksperimentisati, ali naš savet je da odaberete klasičnu garderobu uz gumene papuče, a ne sportske šortseve i majice. 

Kačket

Bejzbol kapa je odličan način da se zaštitite od sunca. Budite slobodni da nosite kapu uz odelo i sunčane naočare – to je sada u modi!

Ruksak

Koferi u letnjem periodu nisu baš funkcionalni i tada ruksaci dolaze u zamenu. Možete otići na dugo putovanje, sa sobom ponesti knjigu, tablet, flašu vode i kupaći kostim bez rizika da će vam rame “otpasti” na kraju šetnje. Naš savet su kvalitetniji ruksaci jer će se često naći na podu ili travi i mogu se oštetiti i isprljati.

Belt bag

Volite trčanje ili brzo hodanje? Onda morate imati belt beg u koju će te staviti ključeve i telefon. Sa ovom torbicom možete biti aktivni, da vozite bicikl ili igrate badminton. Belt bags tu totalni hit ove sezone, pa se neki modeli mogu kombinovati is a večernjim haljinama. Takva torba daje slobodu kretanja!

Sunčane naočare

Često se postavlja pitanje: koje naočare kupiti? – one sa sjajnim lepim okvirima ili one koje imaju zaštitu od sunca i UV zračenja. Nažalost, ljudi češće posegnu za lepim okvirom nego staklom sa zaštitnim slojevima, jer nisu svi u mogućnosti da sebi priušte skupe naočare sa visokom zaštitom za svaki komad garderobe. Savetujemo devojkama da ne jure za dizajnerskim modelima, već da za sebe odaberu optimalnu zaštitu po pristupačnoj ceni. A što se tiče zabave, uvek možete kupiti nekoliko jeftinih modela, ali zapamtite da nije preporučljivo pojavljivati se na suncu sa njima. 

Kabanica

Duge šetnje su super, ali čak i kada je sunčan dan, može se desiti da padne kiša. Ako ne želite stalno da nosite kišobran, kabanica je odlična zamena. Ona se može saviti i spakovati u bilo koju torbu. 

Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete ovog leta na odmor možemo vam pomoći u odabiru. Predlažemo da pogledate sve naše ponude za letovanje OVDE.