Svi gradovi
Da li želiš da vidiš ponude za:

Svi gradovi

Svi gradovi

Beograd Novi Sad Drugi grad
Da li želiš da vidiš ponude za
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

Upoznaj Vojvodinu

Aktivni odmor u Vojvodini


Vojvodina - očaravajući dragulj nesvakidašnje lepote koji je smešten između Dunava, Tise, Begeja i Tamiša.

Nudi širok spektar ponuda za svačiji ukus počev od specijalnih rezervata prirode, brojnih spomenika kulture, arheoloških nalazišta, autentične arhitekture iz različitih perioda - prelepih dvoraca, tvrđava, verskih zdanja, ali i pruža jedinstevni doživljaj specifične harizme ovog podneblja, koji se ogleda kroz uživanje u blagodetima gostoprimstva, degustaciji vojvođanskih specijaliteta i vina u autentičnim starinskim salašima. Posetiocima su dostupni i razni muzeji starih zanata, pčelastva, pivarstva... Osetite čuveni lalinski način života žitelja vojvođanske ravnice! Za početak preporučujemo da posetite prestonicu Vojvodine - Novi Sad, impozantan centar kulture i turizma koji se nalazi na lepom plavom Dunavu i obroncima Fruške gore. Grad koji predstavlja savršen spoj prošlosti i budućnosti, tradicionalnog i savremenog načina života i odiše nesvakidašnjom harizmom. Obiđi Petrovaradinsku tvrđavu, lepoticu baroknog stila koja je smeštena na kamenitom brdu poviše Dunava i jedna je od najimpozantnijih sačuvanih tvrđava u Evropi...

Uživaj u ispijanju kafe u samom jezgru grada na Trgu slobode sa pogledom na čuvenu katedralu - katoličku crkvu Ime Marijino, spomenik Svetozaru Miletiću, Gradsku kuću koju krase upečetljivi jonskii korintskii stubovi. Tu je i hotel Vojvodina koji datira još iz 1854. godine u kom smo vam obezbedili i smeštaj. https://popusti.rs/putovanja/hoteli/novi-sad-nocenje-za-dvoje-u-hotelu-vojvodina-slatkis-gratis/ ili https://popusti.rs/putovanja/hoteli/novi-sad-nocenje-sa-doruckom-u-hotelu-vojvodina/. Nedaleko odatle proteče si jedna od najstarijih novosadskih ulica Zmaj Jovina, na čijem kraju se nalazii spomenik čuvenom pesnik Jovanu Jovanoviću Zmaju. Ova ulica se još naziva i Magazinski sokak jer okuplja mnoštvo zanatskih i trgovinskih radnji. Tu je i čuvena Dunavska ulica sa poznatim Dunavskim parkom gde se nalaze i Muzej Vojvodine i Istorijski muzej. Sasvim dovoljno razloga da posetite ovaj grad! Tu smo da vam pomognemo sa ponudom koja obuhvata brojne smeštajne kapacitete koji će vam dati odličnu uporišnu tačku za obilazak svih znamenitosti ovog prelepog grada i to po fenomenalnim akcijskim cenama, koje vam obezbeđuju kuponi za popuste koje preuzimate na našem sajtu: 
https://popusti.rs/putovanja/novi-sad-dva-nocenja-za-dve-osobe-u-hotelu-garni-rimski/
https://popusti.rs/putovanja/hoteli/novi-sad-nocenje-sa-polupansionom-za-dvoje-u-hotelu-putnik/
https://popusti.rs/putovanja/hoteli/novi-sad-nocenje-sa-doruckom-za-dvoje-u-hotelu-boutique-arta/

Ostatak nepregledne ravnice nudi bezbroj lokacija i aktivnosti koje će vam ostati u predivnom sećanju... Predlažemo samo neke od njih:
https://popusti.rs/putovanja/izleti/obedska-bara-jednodnevni-izlet/

https://popusti.rs/putovanja/izleti/subotica-i-palic-jednodnevni-izlet-za-100-din-1-220-din/
https://popusti.rs/putovanja/izleti/fruskogorski-manastiri-jednodnevni-izlet/
https://popusti.rs/kuponi/putovanja/izleti/banatski-ru-ak-jahanje-konja-i-poseta-zoo-vrtu/

Pozivamo vas da iskoristite akcijske ponud ekoje smo za vas obezbedili i posetite Vojvodinu! Uživajte u njenoj idiličnoj atmosferi!


Fotografije