Svi gradovi
Da li želiš da vidiš ponude za:

Svi gradovi

Svi gradovi

Beograd Novi Sad Drugi grad
Da li želiš da vidiš ponude za
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

Spa dan u Hotelu Park

Nezaboravni spa dan sa dragom osobom

U srcu Vojvodine

Novi Sad je drugi najveći grad u Srbiji i leži na obali Dunava, uzvodno od Beograda i nizvodno od Budimpešte, što je imalo istorijski uticaj na ovo mesto. Novi Sad je u 18. veku bio trgovačko čvorište nasuprot Petrovaradinske tvrđave, austrougarske ispostave. Tokom 1700-ih i 1800-ih grad je procvetao u nezvaničnu prestonicu srpske kulture. Ljubav u gradu prema umetnosti i muzici živi na EXIT festivalu, jednom od najvećih letnjih muzičkih događaja u Evropi.

Hotel Park

Hotel Park je smešten u mirnom delu Novog Sada, u blizini centra grada. Hotel je savremeno opremljen i svojim gostima nudi elegantan smeštaj, besplatan WiFi i parking. U svojoj ponudi ima nekoliko restorana, sa raznovrsnim menijem. Ono po čemu je Hotel Park prepoznatljiv jeste wellness centar koji nudi puno sadržaja. U okviru spa centra se nalazi bazen, sauna, djakuzi, a gosti mogu iskoristiti i usluge masaže i salona lepote.

Samo za tebe smo pripremili ponudu za spa dan koja uključuje korišćenje bazena i saune i relax masažu. Pored toga, u ponudi je i paket za dve osobe koji uključuje korišćenje bazena, saune i djakuzija. Ukoliko želiš da se opustiš i uživaš tokom hladnih zimskih dana, spa centar Hotela Park je pravi izbor za tebe!

Komentari korisnika

Maja: "Posetila sam nedavno Hotel Park i veoma sam zadovoljna uslugom i sadržajem. Osoblje je jako ljubazno, spa centar je čist i lepo uredjen. Sve pohvale, doći ću ponovo!"

Petar: "Prošlog vikenda sam sa porodicom bio u spa centru i lepo smo se proveli. Deci je bazen bio jako interesantan, uživali smo u kupanju, a supruga i ja smo se opustili i u djakuziju. Kada opet budemo dolazili u Novi Sad, obavezno ćemo ponovo svratiti."