Svi gradovi
Da li želiš da vidiš ponude za:

Svi gradovi

Svi gradovi

Beograd Novi Sad Drugi grad
Da li želiš da vidiš ponude za
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

Dermapen - izgledaj mlađe nego što jesi

Starenjem koža lica sve više gubi na svojoj vitalnosti, tonusu i sjaju. U određenom životnom dobu počinju da se javljaju i bore, ten postaje neujednačen, pojavljuju se staračke pege i koža postaje sve manje reprezentativna. S obzirom da živimo u savremenom vremenu, gde se kozmetička i estetska dostignuća svakodnevno dižu na viši nivo, ovi problemi se mogu rešiti u samo nekoliko koraka.


Kozmetologija je puno napredovala poslednjih godina i na tržištu su se pojavile razne aparature koje su namenjene za rešavanje problema na koži lica. Pored toga, tu su i razni kozmetički preparati koji u kombinaciji sa uređajima daju savršene rezultate. Danas smo hteli da se posvetimo jednom revolucionarnom aparatu koji je postao omiljen među ženama širom sveta.

Dermapen je najsavremenije dostignuće u kozmetologiji i bazira se na principu microneedlinga, odnosno sadrži tanke iglice koje prodiru u kožu i na taj način podstiču proizvodnju novog kolagena. Osnovna verzija uređaja se na tržištu pojavila još davne 1995. godine, a do danas je poznato više vrsta sličnih uređaja - međutim, nijedan ne daje tako dobre rezultate kao Dermapen. Instrument je veoma jednostavnog oblika, koji podseća na olovku i prilikom rada na koži stvara kontrolisana mehanička mikrooštećenja.

Stvaranjem mikroožiljaka na koži podstiče se reakcija obnavljanja kože, odnosno nagomilavanje faktora rasta. Nekoliko dana nakon tretmana, kao posledica aktiviranja faktora rasta, kolagen počinje da se proizvodi i na taj način se vraća koži sjaj, tonus i elastičnost. Sam tretman Dermapenom je veoma jednostavan. Pre samog tretmana, na kožu se nanosi anestetik krema, zatim se koža čisti antiseptikom i nakon toga se počinje sa korišćenjem Dermapen uređaja. Tretman se završava nanošenjem koktela sa mineralima i vitaminima i maske. Crvenilo nakon tretmana je očekivano i potrebno je do tri dana da se lice u potpunosti oporavi. Tretman daje veoma dobre rezultate ukoliko se sprovodi pod adekvatnim uslovima i od strane stručne osobe, ali se ne sme raditi kod osoba koje imaju infekcije, tumore kože, otvorene rane, iritacije, kod trudnica i sl.

Dermapen tretmani se mogu koristiti za rešavanje raznih problema na koži. Tretman je idealan za:

Ukoliko želiš dugotrajne i vidljive rezultate, potrebno je da odabereš adekvatan tretman koji je namenjen za rešavanje tvog problema. Savetujemo ti da se posavetuješ sa svojim kozmetologom pre bilo kakve intervencije. Dermapen je uređaj koji će sigurno opravdati tvoja očekivanja i koji će rešiti nepravilnosti na tvojoj koži. Javi nam svoje utiske!