Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

Kreativnost se razvija još od malih nogu. Deca često izražavaju želju da nešto crtaju na papiru, prave oblike od plastelina ili razne predmete od drveta. Bitno je da se podstakne na razmišljanje kako nešto napraviti, ali i da se ta razmišljanja usmere na pravu stranu. Problem koji se javlja kada je u Više

Kreativnost se razvija još od malih nogu. Deca često izražavaju želju da nešto crtaju na papiru, prave oblike od plastelina ili razne predmete od drveta. Bitno je da se podstakne na razmišljanje kako nešto napraviti, ali i da se ta razmišljanja usmere na pravu stranu.

Problem koji se javlja kada je u pitanju razvijanje kreativnosti, pogotovu kod dece, je taj što radionice i obuke tog tipa često koštaju jako puno. Popusti.rs su mislili i na to i za vas pripremili najzanimljivije radionice u gradu! U našoj ponud su:

-       Dekupaž radionica

-       Slikarska radionica za decu

-       Matematičke radionice

-       Šnajderski kurs

Samo sa našim kuponima ostvarujete super popuste na radionice i kurseve koji podstiču kreativnost kod dece i odraslih! Posetite Popusti.rs, kupite kupon, prepustite se mašti i stvorite nešto što će nostiti vaš pečat!