Svi gradovi
Da li želiš da vidiš ponude za:

Svi gradovi

Svi gradovi

Beograd Novi Sad Drugi grad
Da li želiš da vidiš ponude za
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

Alzas i Švarcvald - 6 dana autobusom!

Sa fakultativnim izletima: Heidelberg, Baden-Baden, Freiburg i Colmar
Uskoro ističe
RASPRODATO
Partner:

Trenutno gleda 1 korisnik


Našli ste jeftinije?
Karakteristike
Prevoz:
Bus
Partner:
Sve karakteristike

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja
 • Smeštaj u Kehlu hotelu 3* u 1/2 sobama, usluga na bazi 3 noćenja sa doručkom
 • Razgledanje prema programu
 • Usluge vodiča i pratioca grupe
 • Agencijske usluge


 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja
 • Smeštaj u Kehlu hotelu 3* u 1/2 sobama, usluga na bazi 3 noćenja sa doručkom
 • Razgledanje prema programu
 • Usluge vodiča i pratioca grupe
 • Agencijske usluge

Putovanje u najbajkovitiji deo Francuske

01.03.2023.- 06.03.2023. 6 dana, 3 noćenja, autobusom

Šta nudi Švarcald turistima? Sve! Od prelepih jezera, planina, skijanja, jahanja ali i tradicionalan duh i neobičnu arhitekturu karakterističnu za ovaj deo Nemačke.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan BEOGRAD - NOVI SAD Polazak sa Sava centra (savska strana). Skup putnika u 17:30h. Polazak u 18h. Noćna vožnja preko Madjarske i Austrije.
2.dan STRASBOURG - KEHL Dolazak u podnevnim časovima u Strasbourg, sedmi po veličini grad u Francuskoj i glavni grad pokrajine Alzas. Nalazi se na istoku Francuske, na levoj obali reke Rajne, koji danas broji oko 280000 stanovnika i zaštićen je od strane UNESCO-a. Grad koji je u više navrata prelazio iz nemačkih u francuske ruke i obrnuto. Lokalni stanovnici će Vam na pitanje zašto je njihov sistem toliko efikasan odgovoriti: ”Zato što živimo francuski život po nemačkim zakonima”. Nemačko ime grada je Štrasburg. Alzašani svoj glavni grad na lokalnom dijalektu, zovu Šdrosburi. Po dolasku razgledanje grada: istorijski centar grada sa impozantnom gotičkom katedralom Notre Damesa zvonikom visine 142 metra ( kažu da je Strazbur grad hiljadu crkava), Palata Rohan, kuća Kamerzel, Gutenbergov trg, “Mala Francuska” - Petite France - deo starog grada koji presecaju reka i još tri kanala, a na obalama su bajkovite kuće iz 16. i 17. veka. Nekada je ovde bilo mnoštvo radionica za štavljenje kože, noću su se, kažu, unaokolo šetali sumnjivi tipovi, jer je tu bila smeštena i ulica crvenih fenjera.) Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.  
3. dan KEHL - HEIDELBERG - BADEN BADEN Doručak. Fakultativni izlet u Heidelberg barokni grad, jedan od najromatičnijih u Nemačkoj smešten u dolini reke Neckar. Veoma slikoviti grad prepun vekovne tradicije. Po dolasku razgledanje istorijskog jezgra grada: crkva Sv. Duha, najpoznatiji gradski univerzitet, glavni Trg Marktplatz, glavna ulica Hauptstrasse koja je prepuna slatkih restorana i prodavnica, zatim ćemo produžiti do Starog mosta (kameni most koji povezuje Stari grad sa istočnom obalom reke Neckar. Iako je ovaj kameni most izgrađen u 18.veku. ime” Stari” dobio je jer su na ovom mestu stari Rimljani izgradili prvi drveni most. Na zapadnoj strani mosta nalazi se i skulptura majmuna koji drži u ruci ogledalo (Heidelberg Bridge Monkey). On je simboličan prikaz kako smo svi isti, živeli mi u gradu ili na drugoj obali reke, a ako ne verujemo u to samo se moramo pogledati u ogledalo. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do mesta Baden Baden koji se nalazi u zapadnom podnožju planine Švarcvald, na obalama reke Os i prava je oaza nemačke kulture i istorije. U samom gradu postoji 14 termalnih izvora sa temperaturom izmedju 14 i 66°C, koji dnevno izbace preko 3,5 miliona litara vode. Sa svojim lekovitim izvorima, specijalizovanim klinikama i prelepim parkovima, Baden Baden je idealno mesto kako za odmor tako i za oporavak. O njegovoj slavnoj prošlosti svedoče prelepe palate i vile, izgrađene u bel–epok stilu, sa prelepim vrtovima.
Slobodno vreme. Povratak u Kehl. Noćenje.
4. dan KEHL - FREIBURG - COLMAR - KAYZERSBERG - RIQUEWIHR Doručak. Fakultativni celodnevni izlet u pokrajinu Alzas .Prvi gradić koji ćemo obići, a sa ponosom nosi naziv “dragulj Švarcalda” je Freiburg in Breisgau. Poznat je po najvećem broju sunčanih dana u Nemačkoj, ali i po neobičnim, uskim vodenim kanalima, koji se protežu uz ulične pločnike. Frajburg u prevodu znači slobodni zamak. U ovom gradu vam treba samo malo mašte da bi se osetili kao da se nalazite u najlepšoj bajci. Starim istorijskim jezgrom i glavnim trgom Munsterplacom, dominira gotska katedrala Munster i njen zvonik koji je visok 116 metara, trgovačka kuća iz 16.veka sa neobičnom tamnocrvenom fasadom, Gradska kuća iz 16.veka. Najomiljenije mesto okupljanja stanovnika, ali i mnogobrojnih turista je trg Augustinaca sa manastirom. Oko njega su ostaci kamenih zidina sa velikim stepeništem koje podseća na Španske stepenice u Rimu. Slobodno vreme. Nastavak izleta prema živopisnom gradiću Colmar, smeštenom u podnožju planine Vogezi na reci Laugh, koja je kanalom povezana s Rajnom. Postoji mnogo razloga zašto treba posetiti ovaj bajkoviti grad kojeg krase poznati motivi šarenih kuća s drvenim gredama, a istorijsko jezgro je zanimljiva simbioza nemačkog i
francuskog uticaja. Razgledanje grada: glavni trg- Rue des Marchands i Rue Merciere-kuća stare carine,dominikanska crkva okružena kanalima , crkva sv.Martina. Sa svojim mnogobrojnim mostovima i kanalima Kolmar ćete doživeti kao bajku u Alzasu I ne bi ga trebalo propustiti. Slobodno vrijeme. Nastavljamo dalje…svartićemo u živopisno srednjovekovno selo Kajzersberg sa neobičnim zgradama različitih arhitektonskih perioda gde je svaka kuća različita a ipak ista, a tu je rodna kuća doktora Alberta Švajcera, dobitnika Nobelove nagrade za mir 1952. godine. Nastavljamo prema seocetu Riquewihr, kažu jedno od najljepših sela Francuske. Uske uličice podsećaju na scenografiju za neki film iz srednjeg veka,
pa je to I razlog što je upravo u njemu i snimano više filmova. Povratak u hotel. Noćenje.
5. dan KEL- JEZERO TITIZEE - DONAUEŠINGEN Doručak. Napuštanje hotela. Vožnja podnožjem Švarcvalda kroz idilična I autentična planinska sela. U brdu, iznad sela Triberg, nalazi se istoimeni najviši vodopad u Nemačkoj sa padom od 163m. Pauza. Mogućnost obilaska vodopada (karta za vodopad je oko 6 eur) ili šetnju kroz selo, poznato po ručno rezbarenim drvenim satovima sa kukavicom. Put se nastavlja do mističnog, glečerskog jezera Titi, najvećeg u Švarcvaldu. Pauza za šetnju i ručak. Kraća vožnja do Donauešingena, sedišta prinčeva
Furstenberg na čijem imanju, pored dvorca „zvanično“ izvire Dunav. Nastavak puta za Srbiju preko Bavarske, Austrije, Madjarske. Noćna vožnja.
6.dan NOVI SAD-BEOGRAD Dolazak u podnevnim časovima. Kraj putovanja.

Opis i lokacija hotela:
Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.etaturs.rs.
- Hotel EUROPA 3*  www.ates-hotel.de Hotel se nalazi u mestu Kel u Nemačkoj koji je udaljen od istorijskog centra Strazbura 7.5 km. Postoji učestali gradski prevoz do Strazbura, a povratna karta košta oko 3.30 evra, takođe samo mesto Kehl ima pešačku zonu u blizini hotela kao i brojne prodavnice. Hotel ima recepciju, aperitiv bar i restoran. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom, standardno opremljene, sa telefonom i TV - om. Wi-fi je besplatan. Doručak se služi po principu samoposluživanja - izbor više vrsta jela.
- Hotel ATES 3*  www.ates-hotel.de Hotel se nalazi u mestu Kel u Nemačkoj odmah pored hotela Europa it istog hotelskog lanca. Udaljen je od istorijskog centra Strazbura 7.5 km. Postoji učestali gradski prevoz do Strazbura, a povratna karta košta oko 3.30 evra, takođe samo mesto Kehl ima pešačku zonu u blizini hotela kao i brojne prodavnice. Hotel ima recepciju, aperitiv bar i restoran. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom, standardno opremljene, sa telefonom i TV - om. Wi-fi je besplatan . Doručak se služi po principu samoposluživanja-izbor više vrsta jela.
UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS OTP 119/2021 kat A od 13.10.2021. ETA TOURS je osiguran polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti  odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 470000054047 od 01.10.2022. do 01.10.2023. osiguravača TRIGLAV OSIGURANJE A.D.O Beograd. Visina depozita 2000€. Cenovnik br. 1 od 25.11.2022 EG-56/2022

 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Kupon od 2.290din kupujete na našem sajtu
 • Iznos od 259€ plaćate direktno u agenciji
 • Obavezna najava agenciji po dobijanju kupona
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupone nije moguće iskoristiti
Aranžman ne uključuje:
 • Troškove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
 • Individualne troškove putnika
 • Doplata za jednokrevetnu sobu - na upit
Fakultativne izlete:
 • Hajdelberg i Baden Baden 35€ odrasli, 25€ deca do 12 god (u cenu uključen prevoz, razgledanje gradova)
 • Freiburg,  Colmar, Kajszersbeg, Riquewihr 35€ odrasli,  25€ deca do 12 god (u cenu uključen prevoz, razgledanje gradova)

Napomene
 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje u tvom profilu 
 • Kupon stiže u roku od 20 minuta ukoliko uplatu vršiš putem PostFin-a 
 • Kupon stiže za dva radna dana ukoliko uplatu vršiš opštom uplatnicom ili internet bankarstvom 
 • Na mestu korišćenja usluge poneti sa sobom odštampan kupon

Kako kupiti kupon na sajtu?

Kupovina kupona na sajtu se može obaviti na tri načina. Prilikom kupovine na sajtu, nije neophodno imati nalog i biti ulogovan. Prvobitno je potrebno odabrati željenu ponudu, a zatim odabrati jednu od ponudjene tri opcije, “brzu kupovinu”, “stavi u korpu” i “poruči telefonom”.

KUPI ODMAH

Ukoliko želite jednu ponudu, kliknete na KUPI ODMAH, popunjavate naznačena polja (ime, prezime, e-mail, broj telefona). Nakon popunjavanja i provere ispravnosti unetih podataka, kliknite na polje KUPI. Prilikom “brze kupovine” otvara se prozor koji obaveštava da je rezervacija uspešno napravljenja i koji nudi mogućnost plaćanja platnom karticom. Ukoliko ne želite da platite putem kartice, potrebno je da kliknete na “X”, a zatim proverite svoj mail i pročitate uputstva za ostale načine plaćanja.

STAVI U KORPU

Ukoliko želite više ponuda, potrebno je da na svakoj od njih kliknete STAVI U KORPU. Kada sve željene ponude stavite u korpu, popunjavate naznačena polja. U prvoj koloni možete uneti kod za dodatni popust, koji se prilikom unosa obračunava automatski i takodje imate pregled ponuda koje ste odabrali, sa mogućnošću promene količine ili brisanja iz korpe. U drugoj, srednjoj, koloni se popunjavaju podaci korisnika kupona (ime, prezime, e-mail, telefon i komentar). U polju namenjenom za komentar potrebno je ostaviti neke korisne informacije vezane za sam kupon ili njegovo iskorišćenje. U trećoj koloni možete odabrati način plaćanja kupona (PostFin, platna kartica, e-banking, uplatnica). Po popunjavanju svih obaveznih polja i proveri ispravnosti unetih podataka, kliknite na dugme KUPI i nakon toga ćete dobiti mail sa potvrdom rezervacije i podacima za uplatu.

PORUČI TELEFONOM

Ova opcija Vam omogućava da poručite svoj kupon preko telefona. Prilikom poziva potrebno je agentu reći koju ponudu želite. Nakon toga potrebno je dati podatke neophodne za pravljenje rezervacije (ime, prezime, e-mail i broj telefona). Po završetku razgovora ćete dobiti mail o potvrdi rezervacije sa podacima za uplatu.

KUPOVINA I DOSTAVA PROIZVODA

Ukoliko naručujete neki proizvod i želite dostavu na kućnu adresu, potrebno je ispratiti sva uputstva vezana za popunjavanje podataka vezanih za samu dostavu.

Pored osnovnih podataka kupca, ime, prezime, e-mail i broj telefona, potrebno je uneti grad, deo grada i tačnu adresu za dostavu. U polju namenjenom za komentar potrebno je uneti korisne informacije koje mogu biti od pomoći kuriru (sprat, broj na interfonu, broj stana i sl.)

Partner: Eta Turs

Radno Vreme:

Pon-Pet: 10-19h
Sub: 10-15h

Deo grada: Stari Grad

Grad: Beograd

Adresa Ponude:

 • Obilićev Venac 18 - TC City Passage lokal 6.9, Beograd

Sajt: etaturs.rs

Facebook: facebook.com/etatursbeograd

Instagram: instagram.com/etaturs

Ostale ponude partnera

 • Troškove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
 • Individualne troškove putnika
 • Doplata za jednokrevetnu sobu - na upit
Fakultativne izlete:
 • Hajdelberg i Baden Baden 35€ odrasli, 25€ deca do 12 god (u cenu uključen prevoz, razgledanje gradova)
 • Freiburg,  Colmar, Kajszersbeg, Riquewihr 35€ odrasli,  25€ deca do 12 god (u cenu uključen prevoz, razgledanje gradova)

Karakteristike

Uslovi korišćenja
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Kupon od 2.290din kupujete na našem sajtu
 • Iznos od 259€ plaćate direktno u agenciji
 • Obavezna najava agenciji po dobijanju kupona
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupone nije moguće iskoristiti
Aranžman ne uključuje:
 • Troškove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
 • Individualne troškove putnika
 • Doplata za jednokrevetnu sobu - na upit
Fakultativne izlete:
 • Hajdelberg i Baden Baden 35€ odrasli, 25€ deca do 12 god (u cenu uključen prevoz, razgledanje gradova)
 • Freiburg,  Colmar, Kajszersbeg, Riquewihr 35€ odrasli,  25€ deca do 12 god (u cenu uključen prevoz, razgledanje gradova)

Napomene
 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje u tvom profilu 
 • Kupon stiže u roku od 20 minuta ukoliko uplatu vršiš putem PostFin-a 
 • Kupon stiže za dva radna dana ukoliko uplatu vršiš opštom uplatnicom ili internet bankarstvom 
 • Na mestu korišćenja usluge poneti sa sobom odštampan kupon
Komentari Dodaj komentar
Učitavanje komentara ...