Besplatni kuponi
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Rapikuća - finansijki planer - na sniženju 30%!
Besplatan
Stavi u korpu
Pozovite nas Pon-Pet: 9-17h
0
0
0
Besplatno
Ponuda ističe za:
Karakteristike
Partner:
Sve karakteristike
Besplatan
Našli ste jeftinije ?
  • 30% popusta za finansijski planer Raspikuća
  • Redovna cena 1000din - Akcijska 700din
  • Dimenzije 250x180 mm - ružičasti i tamno plavi planer, 210x150mm crveni i zeleni planer
  • Kompletnu ponudu pogledajte ovde

Organizacija i praćenje ličnih finansija

Finansijski planer je prava stavr za sve oni koji se ne snalaze baš najbolje sa organizacijom svog mesečnog i godišnjeg budžeta. Mi vam nudimo sjajnu akcijsku priliku da obezbedite sebi ličnog pomoćnika za ovu svrhu ili ga poklonite nekoj vama dragoj osobi kojoj će biti od koristi.
Finansijski planer Raspikuća, modernog i zanimljivog dizajna, praktičnih dimenzija tako da se svuda može poneti sa sobom, zamišljen je tako da u njemu pratite prihode i troškove, pravite planove za kupovine, analizirate gde ste koliko uložili, kontrolišete impulsivne kupovine i motivišete se na putu do bolje organizacije ličnih finansija i kreiranja ušteđevine. Upišite ukupne prihode, oduzmite fiksne račune, rate i deo za štek. Podsetite se kvartalnog ili godišnjeg cilja. Sastavite liste kupovina potrebnih i željenih stvari. Napravite sebi izazov da sačuvate keš i častite se nekom sitnicom za svaku pobedu.

Organizujte svoje finansije na pravi način!

Poručite Raspikuća planer već danas po specijalnoj akcijskoj ceni samo uz preuzimanje BESPLATNOG KUPONA sa našeg sajta putem koga ostvarujete čak 30% popusta na kupovinu. Isporuka se vrši putem kurirskih službi po važećem cenovniku.

P.S. Dovedite svoj budžet u savršen red!

Array
Napomene
  • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje u tvom profilu 
Besplatni kupon ti obezbeđuje dodatni popust za navedenu uslugu ili proizvod. Kupon preuzmi klikom na dugme Preuzmi kupon. Upiši svoje podatke i kupon stiže na tvoj email. Pokaži kupon kod našeg partnera i ostvari navedni popust ili pogodnost.

Partner: Raspikuća

Radno Vreme:

Pon-Pet: /;

Adresa Ponude:
  • /

Facebook: facebook.com/Raspikuća-119360892789723

Ostale ponude partnera

Raspikuća tim se bavi izradom jedinstvenih finansijskih planera. Ovi planeri su osmišljeni tako da ti daju potpuni uvid u tvoje prihode, rashode, štednju i investicije na mesečnom, sezonskom i godišnjem nivou. Planer je obogaćen još nekim zanimljivim segmentima, kao što je odeljak za praćenje troškova tokom godišnjeg odmora, kalendar besplatnih aktivnosti i popusta, ideje za uštedu, vision board i još mnogo toga.

Trenutno gleda 3 korisnik

Poslednji put kupljeno pre: 01d 21h 0m


Karakteristike

Ponuda aktivna do:
20.01.2022
Rok iskoristivosti kupona:
12.03.2022
Cannot find 'main' template with page 'section'