Besplatni kuponi
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Tretman u Krio sauni sa sjajnih - 30% popusta!
Besplatan
Stavi u korpu
Pozovite nas Pon-Pet: 9-17h
0
0
0
Ekskluzivno
Besplatno
Karakteristike
Partner:
Sve karakteristike
Besplatan
Našli ste jeftinije ?
  • Jedan tretman u Krio sauni (Cryo komora) - 30% popusta
  • Trajanje tretmana od 60 do 180 sekundi
  • Rashađivanje od -120 stepeni do -160 stepeni
  • Cena tretmana sa popustom: 2000 din. (umesto 3500 din.)

Boravak u Krio sauni - hladnoća koja leči

Oslobodi pun potencijal svog tela! Prepusti se čarima Krio saune (Cryo) i oduševićeš se rezultatima!

30% popusta na tretman u Krio sauni u ASAP centru!

Krio sauna (Cryo komora) radi na bazi tečnog azota, pri čemu je maksimalna temperatura koju proizvodi -200C, dok je idealna temperatura za rad između -120 i -160C. Tretman u Krio sauni traje od 60 do 180 sekundi, tokom koga se koža hladi do -2 stepena i oslobađa se velika količina endorfina u krvi, koja utiče na pozitivno raspoloženje.

Delotvorna dejstva terapije su sledeća: poboljšanje mikrocirkulacije, otklanjanje psihosomatskih disfunkcija i depresije, terapeutska uloga u medicini (u reumatologiji, dermatologiji, neurologiji, ortopediji, kardiologiji i pulmologiji), smanjenje stresa, revitalizacija tela, ojačavanje imunološkog sistema, prevencija nastanka mlečne kiseline, regulacija telesne težine (sa 10 terapija gubi se prosečno oko 5-7 kg), sjajna terapija u borbi protiv celulita, pomlađivanje tela i sprečavanje nastanka staračkih bora, prevencija nastanka sportskih povreda uzrokovanih teškim treninzima i takmičenjima, regenerisanje tela nakon operacija.

Terapija u Krio sauni se može primenjivati svakodnevno i nakon nekoliko terapija, uz pomoć i kontrolu stručnog osoblja, postižu se željeni rezultati... Preuzmi sada svoj kupon i ostvari fenomenalnih 30% popusta na cenu jednog tretmana u Krio sauni!
Array
Napomene
  • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje u tvom profilu 
  • Na mestu korišćenja usluge poneti sa sobom odštampan kupon
Besplatni kupon ti obezbeđuje dodatni popust za navedenu uslugu ili proizvod. Kupon preuzmi klikom na dugme Preuzmi kupon. Upiši svoje podatke i kupon stiže na tvoj email. Pokaži kupon kod našeg partnera i ostvari navedni popust ili pogodnost.

Partner: ASAP

Radno Vreme:

Pon-Pet: 09h - 22h; Sub: 09h - 22h; Ned: 09h - 22h;

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
  • Pukovnika Petra Mišića 8, Beograd

Facebook: instagram.com/asap_beograd

Sajt: asap.rs

Ostale ponude partnera

ASAP centar je idealno mesto za sve one kojima je potreban kompletan psihofizički oporavak. Centar je osnovan od strane tima koji ima višegodišnje iskustvo i koji implementira najsavremenije metode rehabilitacije i održavanja zdrave fizionomije tela. Sve metode su potpuno bezbedine i daju instant rezultate koji dugo deluju. Svakom klijentu se pristupa individualno, a to je ono što ih, pored komfornog ambijenta i prijatnog osoblja, razlikuje od drugih.

Trenutno gleda 3 korisnik

Poslednji put kupljeno pre: 07d 1h 0m


Karakteristike

Ponuda aktivna do:
17.01.2022
Rok iskoristivosti kupona:
01.02.2022
Cannot find 'main' template with page 'section'