Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0
-64%
Novo
Kratki opis
Partner: Alex shop
- +
Stavi u korpu
Kupi Odmah

Za svakog vlasnika automobila briga o sopstvenom automobilu je neophodna. Tehnička ispravnost automobila pomaže da se osećate bezbedno na putu. Ali često troškovi servisa automobila postaju kamen spoticanja zbog čega se nekad zapitate: “Da li mi je automobil zaista potreban?”. Mi vam samouvereno odgovaramo na vaše Više

Za svakog vlasnika automobila briga o sopstvenom automobilu je neophodna. Tehnička ispravnost automobila pomaže da se osećate bezbedno na putu. Ali često troškovi servisa automobila postaju kamen spoticanja zbog čega se nekad zapitate: “Da li mi je automobil zaista potreban?”. Mi vam samouvereno odgovaramo na vaše nedoumice – potreban vam je! Mi ćemo vam pomoći da uštedite na održavanju automobila uz pomoć naših kupona!

Prikupili smo popuste iz auto-servisa i spremni smo da ih podelimo sa vama da bi vam održavanje automobila bilo jednostavno i isplativo!

Popusti.rs katalog sadrži sve promotivne ponude naših partnera, auto-servisa. Kod nas ćete pronaći popuste na razne usluge kao što je:

-       Zamena guma sa balansiranjem

-       Mali i veliki servis

-       Servis auto klima

-       Hemijsko čišćenje enterijera

-       Kompjuterska dijagnostika

-       Poliranje i restauracija farova

-       Zamena kočionih pločica

-       Poliranje vetrobranskog stakla

Zajedno sa našim kuponima u potpunosti ćete uživati u svom automobilu! Auto-servisi redovno imaju promocije i popuste za naše korisnike, a mi vam nudimo desetine novih ponuda dnevno i popuste čak do 90%!

Mišljenje da je održavanje ličnog automobila skupo postaje pogrešno onog trenutka kada dodjete na naš sajt. Na putu se pojavila smetnja, potrebna vam je popravka ili želite da očistite unutrašnjost vaseg automobila – prvo posetite sajt Popusti.rs. Izaberite potrebnu uslugu, kupite kupon i ostvarite super popuste!

Cannot find 'main' template with page 'section'