Blog
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
Pozovite nas Pon-Pet: 9-17h
0
0
0

Blog

Planina zlatnih borova, stanište mira i spokoja, mesto koje će vam pružiti utočište i pravu lokaciju za odmor!

Odmor...

Od poslovnih obaveza, od svakodnevice, od ustaljene kolotečine, od jednoličja... Od svih i od svega!
Preko potreban i dragocen predah koji će vam vratiti životnu energiju, popraviti raspoloženje, osloboditi vas stresa i nagomilane negativne energije i na najkvalitetniji način ispuniti slobodno vreme.

Dok se ne dočepamo leta i nekih daljih i egzotičnijih destinacija, varijanta vikend pauza ili kraćih odmora negde daleko od gradske vreve, smoga, gužve i galame u netaknutoj prirodi pod okriljem planine...
Zlatibor je ono što će vam pružiti utočište i neophodnu promenu. Naša najpoznatija planinska lepotica Zlatibor, pored izuzetno lekovite klime koja je odlikuje i svrstava u najpoznatije vazdušne banje i rehabilitacione centre za lečenje mnogih bolesti, pripadnicima svih generacija nude brojne mogućnosti za nezaboravan boravak u prirodi ispunjen raznovrsnim aktivnostima, kao što su zimski sportovi, pešačenje, jahanje, lov i ribolov, planinski biciklizam, paraglajding, branje lekovitog bilja i sakupljanje šumskih plodova.
Za svakog po nešto!

Mi imamo nekoliko fenomenalnih preporuka što se tiče smeštaja - za ovaj ili neki sledeći vikend, za predstojeće praznike ili prvi slobodan trenutak da napravite luft i dozvolite sebi odmor. I sve to po fenomenalnim akcijskim cenama, koje vam obezbeđuju kuponi za popuste koje preuzimate direktno kod nas! Pobegni od svega i uživaj u blagodetima planinskog turizma, oseti očaravajući duh planine Zlatibor!

https://popusti.rs/kuponi/putovanja/apartmani/zlatibor-smestaj-u-apartmanu-rajic/
https://popusti.rs/kuponi/putovanja/apartmani/zlatibor-smestaj-za-2-ili-3-osobe-u-apartmanu-69/
https://popusti.rs/putovanja/apartmani/nocenje-sa-punim-pansionom-u-vili-zlatiborska-jezera-vikendom...
https://popusti.rs/kuponi/putovanja/apartmani/nocenje-za-dvoje-u-studio-apartmanu-vile-bohemia/
https://popusti.rs/putovanja/apartmani/zlatibor-apartman-heart-3-nocenja-za-dve-osobe/


Cannot find 'blog' template with page 'section'