Svi gradovi
Da li želiš da vidiš ponude za:

Svi gradovi

Svi gradovi

Beograd Novi Sad Drugi grad
Da li želiš da vidiš ponude za
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

Prva humanitarna donacija FreeTon-a i sajta popusti.rs

Činiti dobra dela i pomagati onima kojima je najpotrebnije nikada neće i ne sme biti prevaziđeno. Život, nažalost, nije jednak prema svima i zato smo tu MI, da zajedničkim snagama drugima pomognemo i nabacimo osmeh na lice.


Jedan od najvećih problema današnjice jeste sve veća pojava malignih bolesti kod dece. Još veći problem je to što nema dovoljno novčanih sredstava kako bi se sva deca lečila i dobila isti tretman. Jedna organizacija koja nesebično pomaže roditeljima dece obolele od malignih bolesti jeste Zvončica. Zvončica svoje prostorije ima u sklopu Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta u Beogradu i porodicama sa decom koja boluju od malignih bolesti obezbeđuje boravak i olakšava im proces lečenja.

Ovakav vid organizacije je jako važan kod lečenja ovog tipa oboljenja i mi smo ih prepoznali kao udruženje koje nesebično pruža svaki vid pomoći pomenutim porodicama. Kako bismo ih ohrabrili i olakšali im svakodnevnicu, u saradnji sa našim partnerom FreeTon.org, odluči smo da im doniramo ono što im je bilo najpotrebnije. U prostorijama udruženja se nalazi osam apartmana u kojima su smeštena deca sa svojim roditeljima, te smo svaki apartman opremili novim LCD televizorom. Kuhinja u sklopu objekta je dobila novu mašinu za pranje sudova, što je veoma olakšavajuće, jer kuhinju koristi preko 20 osoba. Takođe smo donirali i zalihe papirnih ubrusa, tačnije 108 pakovanja i 1000 pakovanja papirnih maramica. Pored toga, svaki apartman je dobio i fen za kosu. S obzirom da je vreme pandemije, a deca koja borave u roditeljskoj kući su rizična grupa, u saradnji sa našim partnerom Shirko, obezbedili smo im i 100l asepsola. Želimo da se zahvalimo kompaniji Shirko, koja je takođe donirala i dezinfekciona sredstva u malim pakovanjima koja su namenjena upravo za decu i bebe. Udruženje Zvončica, pored dece i roditelja u roditeljskoj kući, brine i o deci koja su na odeljenju. Kako bismo svakom detetu izmamili osmeh na lice, sa puno ljubavi i pažnje smo napravili paketiće za svakoga od njih. Paketići sadrže sokiće, grickalice, slatkiše, proizvode za oralnu higijenu zuba, proizvode za higijenu tela i ruku, kao i flomastere i pribor za crtanje. Ono što deca najviše vole jesu slatkiši, pa je svako dete, takođe, dobilo i ukusan i potpuno prirodan slatki namaz.

Ovo je samo deo naše velike akcije koju smo pripremili sa našim partnerom FreeTon.org. Želimo da napomenemo da ste najbitniji deo ove akcije zapravo vi, naši verni korisnici i da je ovo postignuto našim zajedničkim snagama. Udruženje Zvončica je dobilo donaciju ukupne vrednosti od 314.635 din.

Tim Udruženja Zvončica je izrazio zahvalnost za donaciju i naveo: "Zahvaljujemo se kompanijama Freetone.org, Popusti.rs i Grupovina d.o.o. na velikodušnoj donaciji tehničke opreme, higijenskih proizvoda i zabavnog materijala. Zahvaljujući ovim donacijama, deca obolela od raka i drugih retkih bolesti, a koja su smeštena sa svojim roditeljima u Roditeljskoj kući imaće još kvalitetnije uslove za život i pristup različitim zabavnim materijalima kojima obogaćuju svoju kreativnost i vraćaju se "mentalno" u normalnost koja im je odavno oduzeta. Takođe, zahvaljujući ovoj donaciji svako dete na odeljenjima hematoonkologije i sterilnog bloka je dobilo personalizovan paketić koji se sastoji od zdravih grickalica i slatkiša i sredstava za dečiju ličnu higijenu. Hvala ovim kompanijama što misle o deci koja su na dugotrajnom lečenju i što se posvećeno trude da im olakšaju sumorni boravak u bolnici."

Uskoro ćemo objaviti i naše druge humanitarne akcije!


Fotografije