Svi gradovi
Da li želiš da vidiš ponude za:

Svi gradovi

Svi gradovi

Beograd Novi Sad Drugi grad
Da li želiš da vidiš ponude za
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

Sve na jednom mestu - kupuj po sniženoj ceni

SALE! SALE! SALE! To je ono što svako voli da vidi kada udje u neku prodavnicu ili tržni centar! Žene su posebno slabe na sniženja, pa često kupuju i neke stvari koje im nisu neophodne, jer, eto, bilo je na popustu.


Kupovina proizvoda na sniženju ti omogućava da za isti budžet kupiš više artikala, što je, složićemo se, svakome dobrodošlo. U našoj zemlji, ali i širom sveta, kupovina po sniženim cenama je veoma popularna, pa je iz toga proizašlo da svakog meseca imamo aktivne akcije, rasprodaje i sl. Najpoznatiji dan za kupovinu sa popustima, koji se obeležava širom sveta, jeste Black Friday. Tog dana sve prodavnice daju velike popuste na svoj asortiman i time privlače veliki broj potrošača. Nakon Crnog Petka, širom sveta se obeležava i Cyber Monday, koji se prvobitno vezuje za online kupovinu sa popustima. Period kada su takođe aktuelna sniženja je i oko božićnih i novogodišnjih praznika, ali i nakon njih, kada počinju velika sezonska sniženja.

Kako se naš sajt bavi isključivo time da ti obezbedi velike uštede i prikaže sve popuste na jednom mestu, tako kod nas možeš pronaći i spisak aktuelnih akcija u preko 130 objekata širom Srbije. Danas ćemo se osvrnuti na ono što je svima i uvek potrebno i na šta odlazi veliki deo budžeta, a to je garderoba i kozmetika.

Ljubitelji dobrog džinsa obavezno moraju da posete Legend World Wide prodavnice gde ih čeka čak 20% popusta na već snižene cene. Ovo je sjajna prilika da ugrabiš kvalitetan komad teksasa koji će ti služiti narednih nekoliko godina.

Žene koje brinu o svom izgledu znaju koliko je važno koristiti kvalitetnu kozmetiku. Jedan od najpopularnijih skin care brendova jeste Vichy. Njihova Mineral 89 linija je najprodavanija i najhvaljenija od strane žena širom sveta. U apoteci Oaza zdravlja sada možeš pronaći serume za lice i okoloočno područje po 30% nižoj ceni.

Dame sa stilom i one koje odaju poverenje domaćoj konfekciji obavezno moraju posetiti Luna prodavnice gde ih čeka dodatnih 20% popusta na već snižene artikle. Na sniženju su pojedini artikli iz aktuelne zimske kolekcije.

Hladno vreme utiče na stanje naše kože i trenutno je period kada koža zahteva dodatnu negu. Suva koža može zaista da predstavlja problem i potrebno je da se ona neguje na pravi način. U Lilly drogerijama sada možeš pronaći Eucerin proizvode iz linija za negu suve kože na 20% popusta.

Oni koji vole da kupuju u fast fashion prodavnicama nikako ne smeju da propuste veliko sniženje u C&A-u. Za svoje verne potrošače pripremili su popust do čak 80% na zimsku kolekciju. Pripremi se za hladne dane i odaberi neki model iz njihove kolekcije.

Žene će se uvek doterivati i ulepšavati, a za to je uvek najbolje birati kvalitetnu i proverenu šminku. MAC je jedan od najpoznatijih svetskih brendova koji obožavaju žene širom planete. Trenutno je u njihovim prodavnicama u toku veliko zimsko sniženje koje ti donosi do čak 40% popusta na deo njihovog asortimana.

Ovo je samo jedan delić svega onoga što je trenutno aktuelno. Ukoliko planiraš neki šoping, savetujemo ti da pogledaš gde te čekaju popusti. Na našem sajtu možeš naći sve što ti je potrebno za uštedu i lagodan život. Sve akcije na jednom mestu te čekaju ovde.