Svi gradovi
Da li želiš da vidiš ponude za:

Svi gradovi

Svi gradovi

Beograd Novi Sad Drugi grad
Da li želiš da vidiš ponude za
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

Spa Hotel Grand

Spa odmor u Srbiji

Grad na 4 reke

Krupanj se nalazi u zapadnom delu Srbije, poznatom pod nazivom Rađevina. Ovaj ljupki gradić udaljen je od Beograda oko 150km, okružen je očuvanom prirodnom sredinom i brojnim kulturno-istorijskim spomenicima. Krupanj ima odlike vazdušne banje, obzirom da nema industrije on plemi besprekorno čistim planinskim vazduhom, vodom kao i zdravom domaćom hranom. Krupanj predstavlja svojevrsnu ambijentalnu celinu koju vredi videti.

Spa hotel Grand

Ovaj hotel se nalazi u centru Krupnja okružen predivnim parkom, netaknutom prirodom i sportskim terenima. Hotel poseduje smeštajni kapacitet od 250 ležaja u sobama sa kupatilom i moderan restoran, koji otkriva sve tajne domaće kuhinje. U hotelu Grand takođe možete uživati u novom spa centru, napravljenom po najsavremenijim standardima koji raspolaže: velikim bazenom, đakuzi kadom, parnim kupatilom, saunom i prostorom za masažu, što je još jedan od razloga da ne propustite ovu jedinstvenu priliku i opustite se u prijatnoj atmosferi.

Posetite Krupanj, mesto za odmor i uživanje, pogledajte našu ponudu koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Želimo vam prijatan boravak!

Komentari gostiju:

Milena: “Čiste i lepe sobe, izuzetno uslužno osoblje, dobra hrana! :) Bazen je čist. Bilo je to vrlo lepo iskustvo. Padao je sneg, ali uživali smo u obližnjoj prirodi i sjajnim istorijskim lokalitetima :) Lepo putovanje do i preko obale reke Drine :) Veoma povoljno.“