Svi gradovi
Da li želiš da vidiš ponude za:

Svi gradovi

Svi gradovi

Beograd Novi Sad Drugi grad
Da li želiš da vidiš ponude za
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

Odmor u Srbiji

Harizmatična sredina u kojoj se prožimaju istočnjačke i zapadnjačke civilizacije, kulture, običaji i koja domaćim i stranim turistima nudi toplu i prijateljsku dobrodišlicu.

Srbija, zemlja na brdovitom Balkanu...


Zemlja šarenolikih pejaža ispreplatanih zelenim ravničarskim i planinskim livadama i gustim šumama, planinskim jezerima i masivima, živopisnim poljima i tokovima nekih od najvaćnijih evropskih reka, svetlucavim krečnjačkim pećinama, drevnim manastirima i istorijskim utvrđenjima, mnogobrojnim izvorima termalnih lekovitih voda... 

U oklonostima koje nam je nametnula aktuelna svetska situacija koja u mnogome ograničava kretanja, a na pragu sezone godišnjih odmora, želeli smo da vas podsetimo da velikoj meri potcenjujemo sva bogatstva koja naša zemlja ima da ponudi i zbog kojih  je poslednje posećuje sve više inostranih turista. 

Osim, tople domaće, prijateljske atmosfere i nesebične dobrodošlice koje nudi, nacionalnih gastronomskih specijaliteta iz svih krajeva naše zemlje Srbija ima prelepe nacionalne parkove, atratktivna planinska odmarališta, banje, vodopade...
Lepa je za obilazak kako zimi, tako i leti kada ljubitelji prirode mogu uživati u dugim šetnjama na na čistom vazduhu, planinarenju, sportskom alpinizmu, kupanju na prirodnim i veštačkim kupalištima, jahanju konjai mnogim drugim aktivnostima. 
Na vama je samo da ispoštujete svoje želje i afinitete i shodno njima izaberete neku od ponuđenih destinacija! 
Ako ste za planinski avanturizam tu su Zlatibor i Rudnik .
Ako ste, pak za neku mirniju varijantu, predlažemo da osetite umirujući vojvođanski ritam života bar na jedno popodne uz obilzak zoo vrta, ili SPA vikend u hotelu Tiski Cvet.
A ako ste ljubitalj etno stila, predlažemo Gučevske Vajate.
Za sve ove predloge obezbedili smo vam i popuste, zato pogledajte šta se nudi i odlučite gde ćete provesti naredni vikend ili ovogodišnji letnji odmor.

Sa nadom da ćete uživati u svakom provedenom trenutku, želimo vam ugodno leto i prijatan ugođaj!


Fotografije