Svi gradovi
Da li želiš da vidiš ponude za:

Svi gradovi

Svi gradovi

Beograd Novi Sad Drugi grad
Da li želiš da vidiš ponude za
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

Hotel Vojvodina

Srpska Atina - Novi Sad


Jedan od tri najveća grada u srbiji, ali što se tiče lepote možda i najlepši!

Lep i otmen grad, sa istim takvim stanovnicima koji ga upravo takvim i čine. Narod koji krasi ravničarski mir i urođena ljubaznost. U njemu živi više nacionalnosti, od kojih dominiraju srbi. Pored njih tu su još i mađari, hrvati,slovaci, rusini, rumuna... Jedinstvo kao očigledan primer tolerancije.
Grad predstavlja obrazovni, kulturni i privredni centar Vojvodine, grad festivala koji se ponosi autentičnom arhitekturom, parkovima, bulevarima, plažama na Dunavu, čuvenom Petrovaradinskom tvrđavom i raskošnim šarmom.
Bogata i autentična kulinarska tradicija, u sačuvanim starinskim ambijentima i salašima, čuvena vina, brojni manastiri u neposerdnoj okolini čine ovaj grad na Dunavu jednom od vodećih turističkih destinacija u našoj zemlji.

Hotel Vojvodina u samom srcu grada

Reč je o najstarijem hotelu u Novom Sadu, koji svojom lepotom ukrašava centar grada i pleni svojom tradicijom još od 1854. godine. Objekat pruža nesvakidašnje uživanje u ambijentu koji zrači svojom istorijom i koji je ugostio mnoge poznate putnike namernike i slavne ličnosti iz javnog i kulturnog života kao što su Laza Kostić, Miloš Crnjanski, Lajoš Zilahi, vojvoda Marko Miljanov i princ Tomislav Karađorđević. Hotel raspolaže sa 59 ukusno opremljenih soba i 2 apartmana, kao i prelepom baštom restorana koja gleda na sam Trg slobode i čuvenu katedralu. Uživajte u hladu i mirisu stoletnih stabala lipa u degustaciji vojvođanskih gastronomskih specijaliteta i zavidne kolekcije domaćih i stranih pića renomiranih proizvođača. Ovaj hotel vam pruža odličnu uporišnu tačku za obilazak svih znamenitosti ovog prelepog grada i to po sjajnoj akcijskoj ceni koju ostavrujete rezervcaijom kupona na našem sajtu. Ukoliko želite da priuštite nezaboravan odmor u dvoje i predah od svakodnevnih obaveza, onda obratite pažnju na sjajne ponude koje smo za vas obezbedili! 
https://popusti.rs/putovanja/hoteli/novi-sad-nocenje-za-dvoje-u-hotelu-vojvodina-slatkis-gratis/
https://popusti.rs/putovanja/hoteli/novi-sad-nocenje-sa-doruckom-u-hotelu-vojvodina/
 
Uživajte u idiličnoj atmosferi i doživite nezaboravne trenutke u dvoje u samom srcu Novog Sada!

*Komentari gostiju:
Slavica: „Osoblje veoma ljubazno i uslužno. Lokacija hotela idealna, u centru grada, ublizini svih bitnih institucija i znamenitosti i sa obezbeđenim parkingom. Pogodno i za turističke, a i potrebe posla. Rado preporučujem.”
Lukasz (Poljska): „Savršena lokacija, besplatan parkig, ljubazno i uslužno osoblje.“
Ion (Rumunija): „Neverovatna lokacija u glavnoj pešačkoj ulici!“Uživajte u njenoj idiličnoj atmosferi!


Fotografije