Svi gradovi
Da li želiš da vidiš ponude za:

Svi gradovi

Svi gradovi

Beograd Novi Sad Drugi grad
Da li želiš da vidiš ponude za
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

Gde na letovanje?

Od malena nas leto podseća na odmor, raspust i uživanje. Međutim, oni malo stariji ipak ugrabe samo jedan mali deo tog toplog leta i tada uglavnom žele da pobegnu od gradske vreve i gužve i opuste se na nekoj plaži, uz hladno piće i zvuke talasa.



I ako su nas dešavanja u prethodnom periodu malo ograničila što se putovanja tiče, dobre vesti su da ipak postoje mesta na primorju gde se može letovati ove godine. Leto je sada u punom jeku, pa ako još uvek ne znaš gde ćeš ga provesti, mi, kao i uvek, imamo dobra rešenja.

Pored toga što su naši predlozi primamljivi zbog svojih lokacija, udobnosti smeštaja i ukusne hrane, ono po čemu se stvarno izdvajaju od drugih jeste velika ušteda koju možeš ostvariti.

Ukoliko želiš da "skokneš u komšiluk", mi ti predlažemo jedno od najposećenijih crnogorskih letovališta, kome popularnost ne opada dugi niz godina. Sutomore je ribarsko mesto na primorju, udaljeno desetak kilometara od Bara. Krasi ga kilometrima duga peščana plaža, otvoreno, toplo i čisto more, zbog čega privlači veliki broj turista. Uz samu plažu se nalaze hoteli, restorani, kafići, a noćni život u Sutomoru je idealan za mlade. Sutomore ima razne zanimljivosti i atrakcije za one koji vole malo aktivniji odmor. Ovog leta smo u Sutomoru samo za tebe obezbedili smeštaj u dva objekta.

Vila Sunce se nalazi na samo 300m od plaže i raspolaže sa 17 smeštajnih jedinica, koje su veoma komforne i opremljene modernim nameštajem. Vila ima privatno dvorište koje je okruženo palmama i cvećem i predstavlja pravu oazu za svakog gosta. Ukoliko ti ova ponuda zvuči primamljivo, više detalja možeš pročitati ovde.

Hotel Sato je jedan od simbola Sutomora, nalazi se na samom šetalištu i raspolaže sa 115 soba. Hotel poseduje hotelsku plažu, koja gostima pruža komfor i privatnost. Hotel je poznat po svojoj modernoj arhitekturi i sadržaju zbog kog mu se gosti iznova vraćaju. Posetiocima hotela je omogućena maksimalna komfornost u moderno opremljenim sobama sa terasama. Gosti takođe imaju priliku da uživaju i na hotelskom bazenu, a pored toga u hotelu se nalaze i sobe za masažu i teretana. Više o ovoj ponudi i o tome šta te još čeka u hotelu pročitaj ovde.

Kako Crna Gora nije jedina na primorju i "u komšiluku", naš drugi predlog jeste i predivno hrvatsko primorje. U srcu Kvarnera, na ulazu u Bakaski zaliv, nalazi se stari pomorski gradić Kraljevica, koji je poznat po bujnoj vegetaciji i predivnim, uređenim peščanim i šljunkovitim plažama. Kraljevica je idealna za one koji vole aktivniji odmor. Od najpopularnijih aktivnosti izdvajamo ronjenje i to posebno zbog toga što se može videti kip svetog Nikole, koji se nalazi na 17m dubine.

Villa Dora je prelepa austrougarska vila koja se sastoji od glavne zgrade koja sadrži dve garsonjere i tri jednosobna stana i pomoćne zgrade u kojoj se nalazi još jedan jednosoban stan i zasebni privatni bungalov sa dve spavaće sobe sa sopstvenom privatnom baštom. Vila se nalazi na samoj obali, sa sopstvenom uvalom i plažom, okružena vrtom sa raskošnim mediteranskim biljem i cvećem. Pored predivne oaze za odmor, gostima je na raspolaganju i bazen. Ukoliko te je ovaj opis zainteresovao, više možeš saznati ovde.

Vreme je da se odlučiš i odabereš neki od naših predloga, jer, sigurni smo, nećeš se pokajati!