Besplatni kuponi
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
Pozovite nas Pon-Pet: 9-17h
0
0
0

Svi znaju da je kvalitetna i blagovremena dijagnoza bolesti polovina uspeha lečenja. Ali, jedno je znati o tome, a drugo raditi kako doktori preporučuju. Cene za usluge privatnih zdravstvenih ustanova i laboratorija “grizu” i nije svaki porodični budžet spreman da ih bezbolno isprati. Pomoću Popusti.rs kupona ovaj problem je lako rešiti – čekaju vas promocije za dijagnostiku i ultrazvuk!

Naši partneri nude konsultacije kod iskusnih lekara i pregled sa savremenom medicinskom opremom, i to sve sa popustom! Ne morate više odlagati posetu lekaru, jer možete mnogo uštedeti na skupoj dijagnostici. Kupon za pregled možete kupiti za sebe ili za dragu osobu iz vašeg okruženja, jer koji poklon može biti lepši od brige za nečije zdravlje!

Mnoge bolesti u početnim fazama su asimptomatske. Pravovremeni testovi i dijagnostičke procedure pomažu da se identifikuje i pronadje uzrok lošeg zdravstvenog stanja, migrene ili nesanice. Kvalitetne medicinske usluge su uvek bile skupe, ali ne i sa našim kuponima!

Na našem sajtu ćete naći razne ultrazvučne preglede kao što su:

-       UZ srca

-       UZ mekih tkiva

-       UZ štitne žlezde

-       UZ dojki

-       Ginekološki UZ

-       Kolor dopler nogu i ruku

-       Kolor dopler vrata

Uz promotivne ponude za UZ od naših partnera, dobićete priliku da se konačno oslobodite svih poteškoća i da uživate u zdravom životu punim plućima!

Uštedite na lekarskim pregledima pomoću Popusti.rs kupona! Redovna poseta lekaru je ključ zdravog tela. Zahvaljujući našim kuponima za razne vrste ultrazvučnih pregleda, moći ćete da dobijete savet iskusnog lekara, čak i u preventivne svrhe. Bilo koju bolest je lakše sprečiti nego lečiti, a to je najlakše učiniti sa našim popustima!

Nudimo popuste čak do 90% na sve ultrazvučne preglede, kao i nove ponude svakog dana! Ne može se uštedeti na zdravlju – tako kaže popularna izreka, a mi ćemo je malo prepraviti – na zdravlju je nemoguće uštedeti, ali na pregledima i analizama jeste, i to samo uz naše kupone! Unapred se pobrinite za sebe i svoje najmilije, tako da vam život bude obojen novim vedrim bojama!

Filter po parametrima
Grad
?
Odaberi za koji grad želiš da vidiš ponude
Partner
?
Odaberi našeg partnera čije ponude želiš da vidiš
Lokacija ponude
?
Odaberi lokaciju za koju želiš da vidiš ponude
Super je za
?
Odaberi za koga/šta želiš da vidiš ponude
Najbolje Ponude
?
Odaberi grupu ponuda koje želiš da vidiš
Novosti
Sve novosti
14 October 2021
13 October 2021
13 October 2021
Naša korisnička podrška će odgovoriti na svako pitanje u vezi ponuda.
Cannot find 'main' template with page 'section'