Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
0
0

Ljudsko telo je svakodnevno izloženo negativnim uticajima. Spoljna zagadjenja, stres, prirodno starenje – sve to negativno utiče na stanje naše kože. Svežina i boja su izgubljeni, pojavljuju se bore, a iz ogledala se već vidi mrljava kopija nekadašnje lepotice. Problemi sa kožom na drugim delovima tela se lako Više

Ljudsko telo je svakodnevno izloženo negativnim uticajima. Spoljna zagadjenja, stres, prirodno starenje – sve to negativno utiče na stanje naše kože. Svežina i boja su izgubljeni, pojavljuju se bore, a iz ogledala se već vidi mrljava kopija nekadašnje lepotice. Problemi sa kožom na drugim delovima tela se lako mogu sakriti ispod odeće, ali lice nije moguće tek tako sakriti.

Tretmani nege kože lica su možda najpopularniji u kozmetičkim salonima. Uz kupone sa Popusti.rs sajta, oni su vam dostupni po najpovoljnijim cenama. Stoga, ne bi trebalo da se sami bavite tim problemom – naši partneri bolje znaju kako da to reše najefikasnije uz najveću uštedu.

Tretmani koje nude naši partneri su toliko raznoliki da žene nemaju jasnu predstavu o mnogima od njih. Ovo nije zastrašujuće, jer naše ponude detaljno opisuju šta je sve uključeno u samu uslugu tretmana. Na vama je da izaberete ono što je najbolje za vas, a mi vam nudimo:

-       Čišćenje lica

-       Piling i masaža lica

-       Mezoterapija

-       PlasmaPen tretman

-       Laserski tretmani

-       PRP tretman

-       Lifting kože lica

-       Ultrazvučni tretmani

-       Mikrodermoabrazija

-       Tretman voćnim kislinama

-       Mezowhitening tamnih podočnjaka

Odvojeni postupci nege kože lica će delovati skupo zbog njihove složenosti i potrebe da se koriste skupi materijali. Popusti.rs vam omogućavaju sve najsavremenije tretmane samo uz kupljeni kupon!

Obratite pažnju na stanje kože lica u mladosti. Što više odlažete postupke nege, to će vam biti teže da se nosite sa problemima u budućnosti. Naši kuponi će pomoći svakoj ženi da po najpovoljnjim uslovima dobije potrebnu negu. Nudimo vam najnovije tretmane sa čak 90% popusta. Ne odlažite za sutra ono na šta ćete dobiti popust već danas! Priuštite sebi jeftine tretmane lica, a one oko vas zasenite svojom sjajnom i negovanom kožom! 

Filter po parametrima
Novosti
Sve novosti
28 March 2022
21 March 2022
21 March 2022
Naša korisnička podrška će odgovoriti na svako pitanje u vezi ponuda.