Besplatni kuponi
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Kategorije  
Pozovite nas Pon-Pet: 9-17h
0
0
0

Igraj Paintball - paket igre po ceni nižoj i do 45%!

Obezbedite sebi i svojoj ekipi nezaboravan adrenalinski doživljaj
Besplatno
Ponuda ističe za:
Karakteristike
Sve karakteristike
Besplatan
Našli ste jeftinije ?

  • Termin Paintball igre:
  • Paket od 1h i 200 kuglica na popustu 35% - 1.200 din umesto 1.900 din
  • Paket za grupu od minimum 10 igrača na popustu od 45% - 10.500 din umesto 19.000din

Doživite sasvim novo i nezaboravno iskustvo

Okupite svoju ekipu i budite deo dinamične akcije. Vodimo vas u Paintball klub Arena No1 gde vas očekuje veliki broj uzbudljivih prepreka, uskih prolaza, skoka adrenalina i nezaboravnih uspomena.

Oprobajte se u realističnom i vatrenom Paintball okršaju!

Imate mogućnost izbora između tri terena:
- Autokomanda, Bulevar Oslobođenja 71b - teren koji se prostire na fascinatnih 1400 m2 i predstavlja najveći zatvoreni teren ove vrste u Beogradu a i šire. Otvoren je 2017. godine i trenutno je najbolje ocenjen paintball teren u Beogradu. Ovaj teren se sastoji iz prizemne zgrade sa visokim staklenim krovom u dvorištu stare firme Autokomanda u neposrednoj blizini Spomen-parka „Topovska šupa“. Ulaz u dvorište, u kome se nalazi objekat, je na samom kružnom toku. Postoji i izdvojeni deo namenjen posetiocima, koji ne igraju i koji mogu pratiti tok paintball igre. Ovo je naročito zanimljivo roditeljima na rođendanima koji mogu da nadgledaju svoju decu i navijaju. Još jedna zanimljivost kod ovog terena jesu kamere koje sve vreme snimaju tok igre. 
- Novi Beograd blok 44, Nehruova 51b  - ima površinu od 1000m2 i na jednom je nivou. Predviđen je za maksimalno 25 igrača. Prepreke su isključivo drvene uz dva vozila. Teren je dobro osvetljen i radi svih 365 dana u toku godine.

- Ada Ciganlija, kod golf terena – najveći šumski paintball teren u Srbiji, sezonskog tipa koji radi od marta do novembra. teren je dimenzija 80×140 metara sa preprekama u vidu drveća, oborenih stabala, betonskih i drvenih koturova. Teren poseduje i osvetljenje pa je moguće zakazati i večernji termin. Kombinacija sa vegetacijom čini teren jako zanimljivim. Poseduje i izdvojeni deo, ograđen jakim mrežama za zaustavljanje paintball kuglica iz koga posetioci, koji ne igraju, mogu pratiti tok paintball igre.

Izaberite svog favorita među terenima i zakažite svoj termin zabave i to po fantastičnoj akcijskoj ceni što pre! Ovakvu privilegovanu šansu ostvarujete samo uz rezervaciju kupona sa popustom na našem sajtu.

Bilo da želite paintball igru, rođendan ili team building, obećavamo vam sjajan provod! 

P.S. Upustite se u izazov i uživajte u nezaboravnoj adrnalinskoj zabavi u društvu odabranih!


Array
Napomene
  • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje u tvom profilu 
  • Obavezno proslediti preuzeti kupon pre korisšćenja usluge
Besplatni kupon ti obezbeđuje dodatni popust za navedenu uslugu ili proizvod. Kupon preuzmi klikom na dugme Preuzmi kupon. Upiši svoje podatke i kupon stiže na tvoj email. Pokaži kupon kod našeg partnera i ostvari navedni popust ili pogodnost.

Partner: Sportski klub Arena No1

Radno Vreme:

Pon-Pet: 09:00h – 23:00h; Sub: 09:00h – 23:00h; Ned: 09:00h – 23:00h;

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
  • Ada Ciganlija

Sajt: paintballbeograd.com

Ostale ponude partnera

Trenutno gleda 1 korisnik


Karakteristike

Ponuda aktivna do:
30.07.2021
Rok iskoristivosti kupona:
31.08.2021
Cannot find 'main' template with page 'section'