Besplatni kuponi
Pozovite nas
Pon-Pet: 09:00 - 17:00
Svi na mapi
Dubinsko čišćenje automobila ili nameštaja - Popust 40%!
Besplatan
Stavi u korpu
Pozovite nas Pon-Pet: 9-17h
0
0
0

Dubinsko čišćenje automobila ili nameštaja - Popust 40%!

Fenomenalna ponuda koju ne smete propustiti!
Besplatno
Karakteristike
Sve karakteristike
Besplatan
Našli ste jeftinije ?
  • Besplatan kupon koji vam obezbeđuje 40% popusta
  • Dubinsko pranje nameštaja - pranje i uklanjanje fleka sa ugaone garniture, fotelje, polufotelje i 4 stolice (redovna cena 4.680, cena sa kuponom 2.808din)
  • Dubinsko pranje svih vrsta automobila - pranje i uklanjanje fleka sa sedišta, tapacirunga i tepiha (redovna cena 4.480, cena sa kuponom 2.688 din)

Dubinsko čišćenje

Dubinsko čišćenje automobila

Bilo da vozite službeno, privatno, malo ili veliko vozilo - nečistoća koja se nakuplja u tapaciranim sedištima i patosnicama može pojačati alergijsku reakciju, a da ne pričamo o estetskom momentu neurednog automobila. Automobil otkriva sve o vašem karakteru, kakva ste osoba i koliko brinete o sebi i drugima, zato nemojte da dopustite da vaš auto pokvari prvi utisak o vama. Briga o čistoći auta je jednako važna kao i briga o odeći koju nosite. Ukoliko ste od onih koji vode računa o svom zdravlju ili od onih koje nerviraju mrlje koje vaša deca ostavljaju na sedištima, perionica Housekeeping je spas! U svom radu koriste Karcher mašine i najkvalitetnija sredstva za čišćenje, potpuno neškodljiva za decu i kućne ljubimce. Čišćenje traje 1.5-3h u zavisnosti od veličine vozila i stepena zaprljanosti. Nakon dubinskog čišćenja materijal zadržava vlažnost oko 20%, a potpuno se suši za par sati, tj do kraja dana. Peru se sva sedišta, svi tapacirunzi (unutrašnja strana vrata, kokpit, pod) i svi tepisi u vešem vozilu.

Dubinsko čišćenje nameštaja

Neretko vam se desi da se nešto prospe po nameštaju, a mebl to jednostavno upije. Male su šanse da ćete uspeti da se otklonite fleke sa malo deterdženta i krpom, možda, ali samo prividno. Mi želimo da vaš dom zasija! Nameštaj i garniture su jedne od većih investicija, zato je jako bitno da ih održavamo čistim kako bi nam što duže trajale. Koristeći specijalne alate za čišćenje možete bići sigurni da će svaki nabor i ćošak biti potpuno čist. Veoma efikasno ukloniće sve fleke i neprijatne mirise sa vašeg nameštaja i vratiti ga u pređašnje stanje. Možda imate malu decu koja vole da provode vreme na mekanom i udobnom nameštaju, pa ga slučajno isprljaju. Ili imate kućne ljubimce koji obožavaju svojim šapicama da pređu preko nameštaja tek da vam stave do znanja ko je gazda u kući. Sigurno ste čuli i za grinje i bakterije koje opsedaju vaše krevete, ali sad imate mogućnost da ih se slobodite i to za svagda. Prilikom čišćenja koriste se Karcher mašine i najkvalitetnija uvozna sredstva koja su potpuno neškodljiva za decu i kućne ljubimce.

P.S. Da sve bude dubinski čisto!
Array
Napomene
  • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje u tvom profilu 
  • Kupon stiže u roku od 20 minuta ukoliko uplatu vršiš putem PostFin-a 
  • Kupon stiže za dva radna dana ukoliko uplatu vršiš opštom uplatnicom ili internet bankarstvom 
  • Na mestu korišćenja usluge poneti sa sobom odštampan kupon
Besplatni kupon ti obezbeđuje dodatni popust za navedenu uslugu ili proizvod. Kupon preuzmi klikom na dugme Preuzmi kupon. Upiši svoje podatke i kupon stiže na tvoj email. Pokaži kupon kod našeg partnera i ostvari navedni popust ili pogodnost.

Partner: Housekeeping

Radno Vreme:

Pon-Pet: 08h - 16h;

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
  • Miljana Miljanića 9

Facebook: facebook.com/HousekeepingBeograd

Ostale ponude partnera

Firma Housekeeping se bavi čišćenjem i održavanjem higijene u poslovnim i stambenim objektima. Pored dubinskog pranja nameštaja i vozila, u svojoj ponudi imaju i usluge generalnog održavanja manjih objekata. Za svoj rad koristi najsavremenije mašine, proverena sredstva za čišćenje i garantuje efikasnu, brzu i profesionalnu uslugu čišćenja. Iskoristi akcijske pogodnosti koje smo pripremili za tebe!

Trenutno gleda 1 korisnik

Poslednji put kupljeno pre: 06d 16h 0m


Karakteristike

Ponuda aktivna do:
24.10.2021
Rok iskoristivosti kupona:
30.11.2021
Cannot find 'main' template with page 'section'